Кондьо разцепва абитуриентите с „Трепач микс“ – слушай тук, сега!!

Кондьо атакува с „Трепач микс”

Кондьо е готов с нов разбиващ микс от популярни купонджийски песни. Не случайно е избрано и заглавието му – „Трепач микс”. Звездата на Diapason Records е заснел и лайв версия към парчето, която съвсем скоро ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

Новата китка на Кондьо включва популярни ромски песни като „Цънцърке”, „Корекоми”,„Мами роми мироми”, „Чайе шукарие” и „Джинго, Джинго”. Те са едни от любимите на почитателите на страстните ритми, а сега в новите си аранжименти, дело на Даниел Ганев, със сигурност ще спечелят още повече фенове.

„Всъщност съм готов от известно време с „Трепач микс”-а, но исках да я задържа малко, за да я пусна точно в разгара на баловете и малко преди началото на лятото.”, доверява Кондьо.

„Подбрали сме такива песни, които хем са популярни, хем не са толкова използвани в последно време. Определено са много танцувални и се надявам, че тази китка от песни ще стане неизменна част от много предстоящи партита.”, каза още гласовитият сливналия.

Миксовете, съдържащи хитови песни, са запазената марка на Кондьо. В репертоара си той има няколко такива – „Атака”, „Снежна атака”, „Тупалка” – и всички те са суперуспешни.

Кондьо – „Трепач микс”
музика и текст: народни, аранжимент: Даниел Ганев

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2010 г.