Кондьо измисли и изпя „Моето сърце“ – премиера

Кондьо стана частен детектив

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cVW9Y8a7gv8

Кондьо за втори път композира песен за себе си. Новото му предложение се нарича „Моето сърце”. Във видеото към парчето, което можете да гледате в ефира на Фен ТВ, звездата на Diapason Records се превъплъщава в ролята на частен детектив.

След успеха на предишния му проект „100 живота”, чиято музика отново бе негово дело, доказаният изпълнител решил, че е време да представи и още нещо на своите почитатели. Актуалната песен на фолк легендата отново е по текст на Диян Георгиев, който създаде и последните му няколко песни. Аранжиментът е поверен на Теодор Ташев. Самият певец признава, че събрал куража да пробва с втора авторска композиция, след като видял, че първият му опит се приема доста добре.

„Сега се чувствам много по-уверен. Когато пускахме „100 живота”, бях доста притеснен от това как публиката ще реагира на дебюта ми като композитор. Обаче след като видях, че песента се харесва, бях убеден, че не трябва да спирам да творя.”, сподели той. „Дано и „Моето сърце” да се хареса. Нямам търпение да чуя реакциите на хората.”, допълни още артистът на Diapason Records..

По видеореализацията Кондьо отново работи с режисьора DJ Chocolate. И този път в клипа има сюжет, а певецът влиза в ролята на частен детектив, който следи красива жена и заснема всяка нейна стъпка. „Беше много приятно по време на снимките. Определено ми беше доста интересно да пресъздам образа, който ми бе поверен. Надявам се да съм се справил добре с актьорските си задачи.”, сподели гласовитият сливналия. „За втори път работя с този екип и вече се разбираме с половин дума. Предполагам, че и в бъдеще ще продължим да си сътрудничим. ” допълни още той.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2013 г.