Konami и екипът на Blubber обявяват римейка на Silent Hill 2 за PS5, PC

Издателства Konami и разработчик Гаф група Те обявиха, че ще направят римейк Silent Hill 2 за PlayStation 5 И настолен компютър (Пара) Датата на издаване не е обявена.

Ето преглед на играта през него Steam страница:

След като получава писмо от починалата си съпруга, Джеймс пътува до място, където споделят много спомени: Silent Hill, надявайки се да я види отново. Там, край езерото, той намира жена точно като нея.

– Казвам се… Мария – усмихна се момичето. Лицето й, гласът й… тя прилича точно на нея.

На най-новия хардуер с умопомрачителни визуализации и интуитивни звуци изживейте майсторски клас по психологически сървайвъл хорър, който е приветстван като най-добрият в поредицата.

Ето някои цитати от персонала:

Коментар на продуцента Мотои Окамото (мениджър продукция)

Silent Hill Връща се към игра на високо ниво. Горди сме да обявим старта Silent Hill 2 за Конзола за игри И пара, по-добре Silent Hill прод. Очаквайте с нетърпение този висококачествен римейк, върнат към живот от екип Хорър игра експерти.“

Концепцията на композитора Акира Ямаока

Silent Hill Вдъхновение за мен. Много съм благодарен, че се занимавам с работа, която обичам толкова дълго. Отново се разгръща нова история. Очаквайте с нетърпение времето, когато можете отново да се потопите в този свят.

Концепция от концептуалния художник Масахиро Ито

Пирамида Главата се връща. Ново пътешествие за тези, които познават оригинала, неговата история за произхода за тези, които познават героя. И… толкова запомнящо се
Пътуването на човека, най-тясно свързан с това чудовище.

Коментар от Piotr Papio, главен изпълнителен директор на Blubber Team

Silent Hill 2 Игра, която оформи нашата колективна визия в отбора на Blubber. Това е нашата игра приключение В разработката на игри. Сега сме изправени пред последно предизвикателство. Предизвикателство е да преведете детските спомени от последната игра на език, с който съвременните играчи могат да се занимават едновременно Правя Оригинално преживяване. Преди 20 години брилянтният екип на Konami създаде една от най-забележителните игри в историята на електронното забавление. Заедно Konami и екипът на Blubber ще гарантират това Silent Hill 2 Той блести отново, за да постави нови стандарти за жанра и да достави незабравимо изживяване на следващото поколение фенове. Чрез нашата работа ние сме решени да демонстрираме, че екипът на Blooper достига висините на възможното и се стреми да достигне върха в разработката на игри. Нямаме търпение играчите да видят работата ни.

Гледайте трейлъра на анонса по-долу. Вижте първите екранни снимки в галерията.

Обявете трейлъра

Английски

японски

Екранни снимки

READ  DOJ се противопоставя на специалния prima facie иск

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.