Компютърджии създали „Джабулани кючек“ с бюджет седем кинта! с онлайн видео и снимки

Компютърджии създали „Джабулани кючек“ с бюджет седем кинта!

„Джабулани кючек” влезе в Music Space TV

Поли и Чико от „Козел Вувузел” разказаха за клипа за 7 лева

Феновете на култовия хит „Джабулани кючек” могат да видят вече клипа на парчето и в сайта на Music Space TV. Песента, създадена заради световното първенство по футбол, набира все повече и повече почитатели, които споделят, че хитът е неразделна част от ежедневието им в момента – „Джабулани кючек” се слуша в офиса, вкъщи, дори вече и в дискотеките!

В интервю за Music Space TV Чико от „Козел Вувузел” и певицата, изпълнила рефрена „футболисти, капитани – всички друсат джабулани” Поли Хубавенска разказаха как се е родила идеята за песента, как е направен клипът и колко струва той.

Поли сподели, че първоначално е гледала скептично на проекта „Джабулани кючек”, но след като е разбрала за идеята на парчето, е приела да изпълни култовата песен. „Джабулани кючек” е записана за един час, а ресурсите, вложени в клипа, възлизат на 7 лева – за две вувузели и няколко картона.

Пред чаровната репортерка на Music Space TV Елена Чико разкри, че групата “Козел Вувузел” има планове за бъдещо парче, този път, в жанрове като рап или хип-хоп. То също ще бъде в стила на формацията– забавно и разбиващо класациите!

“Никой от нас не е на „ти” с нотите, освен Поли”, казва Чико. Той споделя, че хората в групата са специалисти в област, различна от музиката – софтуерната. Групата „Козел Вувузел” е в отворен формат – тя няма точен брой членове и е създадена на базата на шегата и разбирането, че хората трябва да се забавляват. Затова и в бъдещи проекти на „Козел Вувузел” могат да се включват хора с идеи и чувство за хумор.

От 7-годишна Поли Хубавенска учи народно пеене, има редица златни медали от различни национални и международни конкурси и доскоро е една от малкото, които взимат стипендиите за талантливи деца на Министерство на културата.

Към днешна дата Поли е изгряваща млада певица, търсеща своето място на българската музикална сцена.

Какво още казаха Чико и Поли – гледайте от понеделник в сайта на Music Space TV – www.musicspace.bg или тук:

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.