„Комиците“ издадоха какво ще се случи на турнето

Във Велико Търново първи ще видят “Комиците”

С концерт във Велико Търново на 14 август стартира националното турне на “Комиците”, подкрепено от Технополис и с участието на Тони Димитрова, Устата, група “Те” с Преслава Пейчева и балет “Extreme”.

Актьорският състав ще е пълен – Любомир Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата ще облекат общо 84 костюма и ще влязат в над 30 оригинални образи познати от екрана и нови, създадени специално за турнето “Лесно е да се засмееш”.

На пресконференция дадена днес стана ясно, че специални фокуси, закупени по лиценз от чужбина за Ненчо Илчев ще бъдат една от изненадите към публиката в десетте града от афиша.

Музикалните изпълнители ще участват в актьорски скечове, а актьорите ще пеят с гласовете на познати и обичани звезди от световния шоубизнес.

Един от концертите ще бъде заснет и излъчен по БиТиВи след приключване на обиколката.

По традиция автобусът с участниците в турнето ще тръгне от София утре сутрин от НДК, ще посети църквата “Света Неделя”, за да помоли за благословия, здраве и успех на всички и ще потегли към първия град от програмата.

След това “Комиците” очакват 10 града, 13 концерта и емоционална среща с публиката от цяла България.

Коментари (1)

Публикувано в на 13 август 2008 г.