Комиците и приятели епизод 1 / 28.02.2018

Голямата Стоянка Мутафова със специално участие в първия епизод от новия сезон на „Комиците и приятели”

Комедийното шоу започва на 28 февруари и ще се излъчва всяка сряда, четвъртък и петък от 22:00 ч. по bTV

„Комиците и приятели” се завръщат ударно с нов сезон в ефира на bTV. Още в първия епизод на предаването, на 28 февруари, специално участие ще вземе голямата Стоянка Мутафова.
Вечният студент Здравко Ахилесов (в ролята – Ненчо Илчев) ще реши да мине към третия пол, за да вземе изпита си при професор Тазобедрев (Кръстю Лафазанов). Освен любимите персонажи, в епизода ще се появят и нови образи, като компанията за свръхнискотарифни полети. Новият сезон няма как да започне и без музика, като Руслан Мъйнов ще представи новата си песен с брас бенд „Виво Монтана”.

В предаването на 1 март „Комиците и приятели” посрещат Баба Марта, заедно с Орлин Павлов, който ще изпълни песента от сериала „Скъпи наследници”. Зрителите ще се забавляват и пародия на сериала, както и със скеч по случай Европредседателството на България, където всеки актьор ще поеме ролята на държава от ЕС.

Какво би представлявала една прогноза за времето, пълна с продуктово позициониране, ще стане ясно в петъчния епизод. Тримата старци (в ролите – Любо Нейков, Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов) ще обсъждат актуалните проблеми на българския пенсионер. Победителят от 4-ия сезон на „Гласът на България” Радко Петков ще изпълни дебютния си сингъл, заедно със своя ментор Иван Лечев.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 февруари 2018 г.