Комбина 23.05.2015 + видео – Стилиян Петров, Сотир Цацаров, Йордан Лечков с онлайн видео и снимки

Комбина 23.05.2015 + видео – Стилиян Петров, Сотир Цацаров, Йордан Лечков

Тази седмица „Комбина” представя една различна гледна точка за трудната битка с една от най-страшните болести, опасните връзки между бизнеса и спорта, забулените в мистерия банкови тайни и цената на високите скорости – събота, 23 май, от 15.00 ч. по Нова.

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров дава първото си интервю, след като обяви добрата новина, че се чувства здрав, пред Лора Крумова и Галя Щърбева тази събота в „Комбина”. Голямото име на българския и английски футбол ще разкаже историята на битката си с тежката болест – от март 2012 година до пълното си излекуване днес, за получената подкрепа от семейството, колегите и феновете си.

Главният прокурор Сотир Цацаров ще коментира аферите „Костинброд” и КТБ и дали скоро ще има повдигнати обвинения. Какви са новите промени в Конституцията и ще падне ли банковата тайна на най-коментираното дружество в последно време – КТБ. Какъв е човекът зад високия пост и какви са страховете на Прокурор №1?

На детектора на лъжата застава обичаният футболист Йордан Лечков. Пред Надежда Узунова той ще разкрие интересни факти за опасните връзки между бизнеса и спорта. И още – какво е богатството на кметовете и какъв е автоголът при изборите.

Социалният експеримент „Анализирай това” ще заведе зрителите край Дупница, в селото на ужасите Яхиново, където петима души загинаха заради пиян шофьор. Репортерът Краси Боев ще лови пияни шофьори заедно с патрули на КАТ.

В медицинското риалити „Без упойка” зрителите ще видят едно момиченце на година и три месеца, което за първи път чува гласа на майка си. Изключително сложна операция, направена от специалистите във ВМА, която ще накара малката Алис да разбере колко вълшебен е светът благодарение на звуците.

Николай Бареков ще говори, без задръжки, за провалените надежди в политическото блато у нас. Има ли нови врагове и нови приятели и наистина ли се е разделил със сегашната си любима Мария Календерска? Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина” с Лора Крумова и Галя Щърбева тази събота, 23 май, от 15.00 ч. по Нова.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.