Комбина 16.05.2015 + видео – Маргарита Бербатова, Константин, Сашо Диков, Петър Чобанов с онлайн видео и снимки

Комбина 16.05.2015 + видео – Маргарита Бербатова, Константин, Сашо Диков, Петър Чобанов

Майката на Димитър Бербатов проговаря след дълго мълчание в ексклузивна среща за предаването „Комбина” в събота по Нова. Пред Лора Крумова Маргарита Бербатова разказа уникални спомени и преживявания, в родния си Благоевград. Очаквайте разговор за първите футболни стъпки на синовете й Митко и Асен, за ударите на живота и силата да продължиш напред, за тревогите на една майка и радостите да си баба.

И още от темите в „Комбина” тази събота:

Колко жестока може да бъде истината за семейството на убитата в Гърция Ани? Проституция, наркотици, сводничество и побой са най-честите думи, които използват приятелите на бащата и майката на Ани, когато ги описват. Мария Йотова записа двама от най-доверените хора на обвинения в убийство Станислав.

Сашо Диков ще бъде Стажант в „Комбина”. Хапливият водещ на „Дикoff” в едно откровено интервю – за равносметката на един провокативен и „ръбат” мъжкар.

В „Хвани ме, ако можеш” Надежда Узунова ще разкрие осребри ли оставането си в политиката Петър Чобанов и кой е виновен за кризата КТБ.

Един нестандартен дует – певецът Константин и Володя Стоянов, които ще пеят заедно в студиото на „Комбина”, ще се състезават на картинг и ще разказват за златните години на поп-фолка, както и за парите и куршумите по купоните на мутрите.

Още любопитни срещи с любими лица предстоят в „Комбина” – тази събота от 15.00 ч. по Нова.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 май 2015 г.