Комбина 13.06.2015 + видео – Ромското гето в Казанлък

В предаването „Комбина” тази събота по Нова ще гостува обичаният актьор Иван Ласкин. Пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева той ще представи любопитни подробности за ролята в постановката „Иванов” на театъра в Стара Загора, роля, която посвети на скъпия си приятел Чочо Попйорданов. Актьорът ще разкрие също кои са хората, от които се е учил на актьорски занаят, защо приятелствата стават по-малко от предателствата в днешно време и колко е важно един мъж да може да казва „Обичам те”.

В студиото ще гостува и Сесил Каратанчева, която отново е в Топ 100 на световния тенис. Талантливата тенисистка ще разкаже какво й донесе опитът да се състезава под флага на Казахстан, получава ли още неприлични смс-и и как й се отразиха личните и допинг скандалите.

„За и против задължителните ваксини” е темата в рубриката „Без комплекси”. Д-р Мирослав Ненков, като лекар и бивш министър на здравеопазването, ще защитава позицията „За ваксините”, а депутатът от „Атака” Меглена Александрова ще обясни защо според нея задължителните ваксини трябва да станат препоръчителни. Родители на деца, болни от аутизъм, както и защитници на ваксините ще спорят за ползите и вредите от задължителната ваксинация.

В „Къси разкази” Мария Йотова ще отведе зрителите в ромското гето в Казанлък, където блокът „Кармен” се руши и е предложен за саниране от общината. Очаквайте разказ за живота в един от най-колоритните блокове на България в „Комбина” тази седмица. И още в предаването: в рубриката „Анализирай това” Краси Боев ще обикаля улиците на София с къща на колела. Зрителите ще научат как е изработена къщичката за бездомници и какво е усещането всеки ден да живееш на различно място.

Тази седмица в рубриката „Хвани ме, ако можеш” пред детектора на лъжата застава бившият министър Десислава Атанасова. Тя ще отговаря на въпросите каква е истината за КТБ, ще падне ли банковата тайна до месец и защо в доклада на ДАНС няма нищо за финансовия колапс на най-коментираната банка.

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина” с Лора Крумова и Галя Щърбева тази събота, 13 юни, от 15.00 ч. по Нова.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юни 2015 г.