Комарджия и младото му либе издирват „Истината за нас“…

Пристрастен комарджия се бори за любовта си в „Истината за нас”

Вече е факт първата сватба в шоуто

Тази неделя в „Истината за нас” зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на развръзката в историята на Николай и Антонина от Лондон. Двамата участници от първия епизод на шоуто вече си казаха всичко, за което им е липсвало кураж да признаят досега. Този уикенд те ще вземат най-важното решение в живота и на двамата – дали да се оженят. В студиото на предаването, в което кандидат-младоженци проверяват доверието помежду си, за първи път ще прозвучи Менделсон.

Елица и Ради от София са следващите герои в „Истината за нас”. Той е 26-годишен таксиметров шофьор, силно пристрастен към хазарта. Тя е на 22 години и в момента е безработна. Заедно са от 5 години, обичат се лудо, но хазартната зависимост на Ради се оказва сериозна пречка в отношенията им. Многократните му увещания, че е приключил с комара, остават само на думи.

Неотдавна двамата отлагат първоначалната дата на сватбата си заради поредния му дълг от залагания. Макар и сърдита, Елица му прощава отново и даже изтегля банков кредит, за да покрие задължението на любимия си.

Невъзможността на годеника й да се справи с хазарта и липсата на воля, изключително тревожат младата жена. Чрез участието си в шоуто тя иска да получи категоричен отговор от партньора си дали наистина ще спре да играе комар. От неговата искреност пък зависи окончателното й решението за брак.

„Взимал ли си пари от мен, без мое знание, за да играеш хазарт?”, „Ще спреш ли да играеш комар?”, „Ще ме напуснеш ли, ако пак започна да играя комар?” – са някои от въпросите, които Ради и Елица ще отправят един към друг в „Истината за нас” на 3 октомври.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.