„Колите на милиардерите“ тръгва по GTV

Оригинално заглавие: Billionaires car club
Дата на излъчване: събота и неделя, 20:00 часа, от 30-и август

„Колите на милиардерите” е автомобилно шоу, чрез което зрителите на GTV ще могат да се докоснат до най-желаните автомобили в света.

Най-луксозните нови и класически возила ще бъдат разгледани в детайли както отвън, така и отвътре. Предаването дава и поглед зад кулисите на света на ексцентричните и неприлично богати собственици на автомобилите.

„Колите на милиардерите” се състои от 13 епизода, всеки с продължителност от 1 час.

Водещ е Андрю Файърстоун (внук на създателя на гумите „Файърстоун”), който прилага дългогодишния си автомобилен опит, за да разгледа в детайли някои от най-желаните возила в света.

Във всеки епзизод има сегмент с участието на известния реставратор на класически коли Боб Смит.

Той е световно признат и то не само заради нервероятните си умения да вдъхва живот на всеки автомобил, до който се докосне.

Освен безспорните си професионални умения, Боб Смит е една невероятно колоритна личност, която забавлява зрителите дори само с появата си на екран.

Черешката на тортата в „Колите на милардерите” е тест-драйвът на някое супер-луксозно возило.

По време на тази автомобилна разходка зрителите на GTV ще имат възможността да „седнат” в купето на колите на милиардерите и да изпитат от „първия ред” удоволствието от едно незабравимо возене на някой нов или класически авто-звяр.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2008 г.