Колин Фърт в „Какво искат момичетата“ по bTV Comedy с онлайн видео и снимки

Колин Фърт в „Какво искат момичетата“ по bTV Comedy

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 4 – 10 март 2013 г.

СРЯДА, 6 март
20:00 ЧАСА
И тогава дойде любовта
Оригинално заглавие: And Then Came Love (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Комедия, Романтичен
Режисьор: Ричард Шенкман
В ролите: Ванеса Уилямс, Майкъл Боутман, Кевин Даниелс и др.

Гледай видео анонс онлайн

Еманципираната писателка Джули Дейвидсън (Ванеса Уилямс) зачева чрез инвитро. Синът й Джейсън израства без баща, което с течение на времето оставя отпечатък върху формирането му като пълноценна личност. Зачестилите му проблеми в училище карат Джули да се замисли сериозно върху бъдещето на детето си. Но в този момент на голяма тревога в живота на семейството се появява Ричърд.

ЧЕТВЪРТЪК, 7 март
20:00 ЧАСА
От коя планета си
Оригинално заглавие: What Planet Are You From (САЩ, 2000 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Майк Никълс
В ролите: Грег Киниър, Бен Кингсли, Джуди Гриър, Джон Гудман, Анет Бенинг, Линда Фиорентино, Гара Шандлинг

Гледай видео анонс онлайн

За да спаси планетата си, чието население е изцяло мъжко, извънземният Харолд (Гари Шандлинг) е изпратен на Земята с цел да създаде потомство с тамошна жена. Но светлинни години го делят от проумяването на женската психика. Докато сваля всяка изпречила се пред него жена, той се натъква на технически проблем – неговия “член” жужи, когато е възбуден.

Като капак на всичко репликите му на сваляч са ужасни, а уменията му за общуване – още по-лоши. Добавете подозрителния служител на Федералната авиационна служба Роланд Джоунс (Джон Гудман) и непочтения му колега Пери Гордън (Грег Киниър), и мисията на Харолд става почти невъзможна. През цялото време любовните му приключения са насочени към една единствена междугалактическа цел: да вкара някоя жена в леглото. Докато не среща любовта на живота си – Сюзън (Анет Бенинг).

ПЕТЪК, 8 март
20:00 ЧАСА
Какво искат момичетата
Оригинално заглавие: What a Girl Wants (САЩ, 1996 г.)
Жанр: Комедия,Приключенски, Романтичен, Драма
Режисьор: Дони Гордън
В ролите: Колин Фърт, Кели Престън, Саманта Байнс, Анна Чансълър

Гледай видео анонс онлайн

Дафни пътува към Лондон, за да открие отдавна изчезналия си баща – влиятелен, богат и преуспяващ аристократ политик.

Докато Дафни се опитва да докаже, че любовта е по-силна от всичко, импулсивното й поведение не прави добро впечатление във висшето общество, а уникалният й стил застрашава чувствата, които цял живот е чакала да изживее.

Събота, 9 март
12:00 ЧАСА
Братя
Премиера

Легендарна кариера на професионален футболист осигурява на Майк Трейнър (бившата звезда на NFL Майкъл Страхан) живот, подхождащ за спортен гигант – или поне докато наскоро пенсионирата звезда научи, че финансовият му съветник го е оставил без пукната пара. Когато посещава родния си дом в Хюстън, хитрата му майка го убеждава да се възползва от ситуацията и да изглади отношенията си със своя брат-инвалид Чил (Daryl “Chill” Mitchell). Двамата братя ще загърбят дългогодишната вражда, ще станат съдружници в ресторанта на Чил и ще заживеят в дома на родителите си. Те ще положат всички усилия да поддържат заведението без да трупат дългове, ще се съревновават за вниманието на една жена и дори ще се обзаложат за това кой е по-добър с инвалидния стол. Въпреки всички предизвикателства семейството остава най-важния фактор за тези двама братя.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 февруари 2013 г.