Колие краси 30-годишната Алекс Сърчаджиева!

Александра Сърчаджиева празнува рожден ден в Dancing Stars

Дизайнерката София Борисова  й подари колие

На 20 май 2013 г. страхотната водеща на Dancing Stars Алекс Сърчаджиева празнува 30-годишен юбилей. Алекс сподели, че числото 30 звучи стресиращо, но пък тя се чувства на 17. Актрисата допълни, че през годините се е радвала на всички получени подаръци на този ден, без изключение.

Дизайнерката София Борисова, чиито красиви тоалети водещата на шоуто  представя на сцената, създаде стилно колие специално за актрисата.

“Алекс е с фина фигура и позитивно излъчване, освен това е много дисциплинирана и не проявява никакъв каприз. Доверява се изцяло на преценката на стилистите и за мен е удоволствие, че тя носи моите рокли”, сподели София.

В понеделник вечер звездите в Dancing Stars направиха танцова разходка сред различни стилове. Елен и Калоян представиха красив индийски танц, а Глория и Светльо изиграха красива бурлеска по песен на Кристина Агилера. Ангел и Дорина стъпиха на сцената в ритъма на лиричен хип-хоп, влюбените Део и Елена се впуснаха в същия стил по хита „You’ve Got the Love”. Стелла и Наско люшнаха контемпорари. Петко и Яна –фокстрот по Адриано Челентано.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 21 май 2013 г.