Коли и мотоциклети бръмчат по Discovery Channel всяка събота с онлайн видео и снимки

Коли и мотоциклети бръмчат по Discovery Channel всяка събота

Турбо съботи стартират по Discovery Channel

Мотоциклети и автомобили ще бъдат главните герои в турбо премиерите през уикендите на август

Турбо съботи стартират по Discovery Channel. Тематичният програмен блок ще се фокусира върху коли и мотоциклети и ще включва три премиери. Всяка събота през август българските зрители ще могат да се насладят на най-бързите превозни средства по Discovery Channel. През летния месец телевизионният канал представя американски чопъри, специални коли и очарователни трансформации на автомобили в уникални превозни средства.

Следните премиери са част от турбо съботите и ще се излъчват по Discovery Channel всяка събота от 22:05 ч.

Пета предавка 5

Със старта на петия си сезон шоуто „Пета предавка” проследява екипа на Orange County Choppers (OCC), един от водещите магазини за изработка на поръчкови чопъри в света. Екипът на OCC продължава да създава уникални мотори в приспособените за това помещения с обща площ 92,820 квадратни метра. Те обхващат гараж, сервизен център, магазин за продажба на дребно, офиси и зона за демонстрации. Петият сезон е най-забавният досега. Вижте как OCC заемат отбранителна позиция и изплащат военния си дълг към армията чрез направата на поръчков мотор за Националната гвардия. Станете свидетел на това как те събират цялата си екипировка и се отправят на път, вдъхновени от планински приключения. Всичко това се случва по повод проекта за създаване на поръчков чопър за култовата американска компания за планинско оборудване Gander Mountain.

Основен ремонт 5

„Основен ремонт” се завръща за пети сезон, показвайки група от монтьори, които работят светкавично и без излишни разходи, поправяйки стари класически автомобили. Всеки епизод включва вдъхновяваща история за притежател на автомобил, който го е пренебрегнал в следствие на семейни задължения, трагедия в семейството или липса на средства. Вижте как екипа ги изненадва, трансформирайки BelAir от 1956 в кабрио със сгъваем гюрук, преобразявайки Camaro от 1976 и възстановявайки Mustanng Cope от 1965, възвръщайки му някогашната слава. Със съдействието на приятели и роднини „Основен ремонт” прави всичко възможно да даде високоскоростна пълна промяна на тези автомобили.

Да продадеш колата си на път

Автомобилният ветеран и водещ на шоуто Майк Брюър се съюзява с механика Ед Чина в начинанието си да купува и възстановява стари коли с цел продажба на сметка. В сериала Майк решава да се поразходи из Великобритания и Европа в търсене на класически коли. След като купува автомобили на добре спазарени цени, Майк се връща в работилницата на „Да продадеш колата си на път” и оставя колите на Ед. Той веднага се захваща на работа, измайсторявайки ги до последния детайл. След часове усилена работа, Ед представя завършения продукт на Майк за оценка на потенциала за продажба и за много важния тест драйв.

Коментари (2)

Публикувано в на 5 август 2009 г.