Колежки на Азис точат лиги по дебелия му хонорар – 17 000!

Интересна класация на хонорарите… както и в колко звезден хотел нанка Азис?!

Ромския славей в женски дрехи върви по 17 бона за едно чуруликане по заведенията.

Тежката криза удари дори и най-богатите чалга изпълнители.

С 30 процента са се сринали хонорарите на най-луксозните фолк резачки. Доскоро Преслава и нейните именити колежки взимаха без проблем по 6 000 лева на участие. Вече такива суми са мечта, пресмятат запознати със стагнацията в бранша.

Най-високите тарифи за едно участие през това лято са успели да договорят Преслава и нейната колежка Галена. Първата е ценена от кръчмарите заради гласовите си данни, а втората заради шоуто, което прави пред публиката. И двете ще взимат по 4 500 лева на нощ от юли по ресторантите на морето. Останалите им колежки вече люто завиждат и ще се задоволят с таван от  две хиляди лева за участие, но това се отнася само за най-печените от тях.

Повечето от масовката на Пайнер-а скачат до небето, ако получат по един ангажимент на седмица срещу хилядарка, половината от които отиват за фирмата. Все пак най-желан и съответно най-скъп за ресторантьорския бизнес остава звездата на фолка Азис.

Ромския славей в женски дрехи върви по 17 бона за едно чуруликане по заведенията. Толкова е получил наскоро при единственото си участие в пловдивската кръчма Версай. Времената са тежки! Така възкликнала Василка от Костинброд, когато видяла цените за нощувка в хотелите под тепетата. Накрая тя избрала най-евтиния вариант за себе си, своя нов любовник и дузината си мъжаги от охраната.

Групата се натъпкала и спала в стаи по двама в нискоразредния хотел Лайпциг с две звезди в Пловдив. Цялата сметка за вечерта била не повече от пет стотачки барабар със закуската. Като капак на цялата трагедия идва и мизерията при бакшишите. НАП проверява доходите на черно при звездите, но времената, когато за една нощ те изкарваха по десет бона от поздрави вече са в историята. Сега на вечер в най-добрия случай се вадят с много пот по стотина лева.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 20 април 2010 г.