Колегите на акушерката Емилия проговарят по Нова 02.05.2015 + видео

Завърналите се от Непал българи ще разкажат за ужаса, който са преживели по време на лавината под връх Еверест ексклузивно в „Комбина” тази събота по Нова. Очаквайте разказ от първо лице за едно от най-силните земетресения, отнело живота на хиляди хора. И още от темите в предаването с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева:

Поглед отвътре в родилното отделение, за което говори цяла България. Колегите на акушерката Емилия Ковачева разказват за нощта на дежурството. Гост в студиото ще бъде завеждащият родилното отделение на „Софиямед” д-р Валери Нецов.

Социалният експеримент на Красимир Боев проследява деня на един столичен клошар и разказва за щастието, намерено в кофите за боклук.

„Без упойка” от операционните на ВМА – как едно младо момче – жертва на катастрофа, ще живее след смъртта си в телата на други четирима. Човекът, получил черния дроб на момчето, разказва за живота преди и след трансплантацията.

Световно известният цигулар Веско Ешкенази ще изненада посетителите на София Ринг мол с флашмоб. А певицата Хилда Казасян ще разкаже за живота между джаза, кухнята и шоуто „Като две капки вода”.

Тези и още много горещи теми очаквайте в „Комбина” в събота от 15.00 ч. по Нова.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 30 април 2015 г.