Коледно радио Magic FM – с нова музика и много награди!

Magic FM отново става коледно радио през декември

От 1-ви декември до 2-ри януари на новата 2012, за четвърти пореден път Радио Magic FM ще създава празнично настроение с подбрана коледна музика

Радио Magic FM остава вярно на традицията си да прави декември специален, още от самото му начало. За четвърта поредна година коледното настроение е гарантирано от специалната музикална селекция, която включва най-добрите коледни песни, излъчвани 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Този декември коледното радио на България ще предложи много нови празнични песни, сред които версията на Майкъл Бубле на класическата „All I want for Christmas is you”, както и дуетния сингъл на Наташа Бедингфийлд и музикалния идол Тома „Shake Up Christmas“, който направи своята българска премиера преди броени дни, именно в ефира на Magic FM.

Слушателите ще чуят как звучи Коледа с гласовете на Нат Кинг Кол и Джъстин Бийбър, ще могат да преценят сами Кайли Миноуг или Мадона пее по-добре „Santa Baby и ще научат много интересни факти, свързани с празника, подбрани от екипа на „твоето истинско коледно радио“.

Изненадите не свършват дотук. Коледа е време за подаръци и Magic FM ще раздава през целия декември актуалния албум „Christmas“ на Майкъл Бубле.

Две предавания – „Шифърът на Меджик“ и „Ел в огледалния свят“ искрено се интересуват от пожеланията на слушателите, които те биха споделили с Дядо Коледа. Награди очакват най-интересните писма и празнични поздрави, а всички подробности за двете игри са на разположение на сайта на радиото.

Коледният дух ще излезе от бутилката в ефира на Радио Magic FM  в първите минути на 1-ви декември (четвъртък).

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2011 г.