Коледа с Планета ТВ + видео премиери от Фики, Гергана, Теди Александрова

Коледа е! Eдин от най-светлите и святи празници. А за Коледа телевизия “Планета” винаги изненадва приятно своите зрители. Тази година празничната Коледно-Новогодишна програма на трите канала с марката “Планета” е изпъстрена с много концерти и хитови видеоклипове.

Най-обичаните и популярни изпълнители в българската музика ще представят песните, с които утвърждаваха имената си на сцената през цялата година. Няма да липсват и съвсем нови заглавия, които ще дадат и старта на Новата музикална 2016 година. Най-запалените меломани вече знаят за специалното Коледно и Новогодишно издание на очакваната песенна селекция със заглавие “Една нощ в “Приказките”. Освен изданието от 2015 година, в програмата на “Планета” и “Планета HD” ще присъстват и телевизионни версии на песни, представени през последните няколко години.

“Коледният концерт” на Веселин Маринов от зала 1 на НДК – София е намерил място в програмата на двата канала на Бъдни вечер, а юбилейният концерт на Глория – “20 години на сцена” ще радва зрителите в две последователни вечери – 26 и 27 декември. Повече от 30 песни са включени в този спектакъл, с който Глория отново доказва колко много е обичана от своите фенове.

В нощта на Коледа, 25 декември, зрителите на “Планета” и Планета HD” ще станат свидетели на първата част от мега концерта “14 години телевизия “Планета”. Бляскавото шоу от зала “Арена Армеец” ще привлече като магнит погледите на меломаните със своя заряд от хитове и емоции.

Телевизия “Планета Фолк” също ще предложи пъстър музикален букет от концерти и фолклорни програми, заснети през 2015 година. Коледно-Новогодишната програма на музикалния канал ще ни върне към концерта “25 години “Пайнер” от Летния театър на Стара Загора, както и от концерта “С песните на “Канарите”, провел се също в Града на липите тази есен.

Весели Коледни празници от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, “Планета HD” и “Планета Фолк”!

Коледните премиери на Планета ТВ –

Теди Александрова – Няма кой да ме спре да те обичам
Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jiDK1Z4eyik

Фики – България
Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=IZzNcWiB7Eg

Гергана – Огън в дъжда
Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tANBA8gU5Co

По инфо на Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 25 декември 2015 г.