Коледа или „Christmas“ ще празнуваме?! Репортер е Дидо Мачев!

Дидо Мачев е новият звезден репортер на „Календар”

Тази седмица като журналист в „Календар” ще се изяви един от най-усмихнатите български актьори и звезда от „Байландо”. В шоуто, което сбъдва мечти, българският Дани де Вито партнира на 28-годишната Мира Мохамед от Нови Искър, която играе, за да осигури лечение на 8-годишната си дъщеричка, страдаща от детска церебрална парализа.

На фона на готвените промени в столичния градския транспорт, в понеделник Дидо Мачев ще провери приемат ли се предложения и от гражданите.

Според международно проучване, представително и за България, всеки пети от нас някога в живота си е преживял депресивен епизод. А застраховани няма. Как можем най-добре да си помогнем? Ценни съвети и непринудени реакции, събрани от звездния репортер, ще видим във вторник.

Коледа или „Christmas“ ще пазаруваме само след някой и друг месец? И на какъв език ще се разбираме с рекламите по витрините – само в звездната акция на Дидо Мачев в сряда.

Кое е за предпочитане – да сте вечният наемател или вечният кандидат-купувач? В четвъртък Дидо Мачев ще ни представи частния случай с условията за наемане и купуване на общински жилища в София.

Средата на октомври е време и за туршии… Ако не сте се отказали да си ги приготвяте сами вкъщи или ако се колебаете дали да не изберете магазина, обменете ценен опит със звездния репортер Дидо Мачев в петък вечер.

Коментари (1)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.