Коледа и Нова година с БГ Радио – празнична програма

За празниците БГ Радио подготвя програма, с която светлите дни на Рождество и посрещането на 2016-та ще преминат в още по-добро настроение.

На 24 декември в 8 ч. започва обзорната програма „12 месеца в 12 часа“. В нея водещите и новинарите на БГ Радио припомнят най-значимите събития на музикалната сцена, в ефира на БГ Радио, както и в политическия и социален живот в България и по света. Тези, които улисани в празничната подготовка, няма да успеят да проследят обзора, ще могат да го чуят в две части – в събота и неделя, 26 и 27 декември, от 12 ч.

На 25 декември, докато разопаковаме подаръците и посрещаме близки и приятели в дома си, по БГ Радио звучи „Коледна БГ Версия“ – подбрани акустични изпълнения на Графа, Михаела Филева, Остава, Pavell и Venci Venc’ и Орлин Павлов, участвали в първия сезон на „БГ Верси“ по БНТ НD.

Слушайте и специалните празнични миксове на DJ Диян Соло на 24 и 25 декември от 20 ч. и в събота, 26 декември, от 19 ч.

На 25 и 26 декември ще може да чуем любимите 10 български песни на Иван Лечев.

Кои са 100-те текста на песни, които събраха най-много гласове в първата класация за текстове на песни, ще разберем в послединя ден на годината. Изброяването от 100 започва н 12 на обяд, а след края му започва танцовия маратон с DJ Диян Соло, който подготвя празнични миксове, който ще продължи до 2 ч. на 1 януари 2016 година.

Традиционно, на 1 януари, Васильовден, празнуваме с песните на имениците, а на 2 и 3 януари слушаме повторение на най-поетичната класация за българска музика – 100-те най-велики български текста. В първия уикенд на годината ще прозвучи и новото издание на „Нашите 10“.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 декември 2015 г.