Коледа е, а на Славена „Жиголо“ й е в главата! (видео анонс)

Славена изненадва с нов проект и фотосесия

Славена ще зарадва всички свои почитатели с чисто нов проект. Това е експеримент, с който певицата иска да изненада музикалните фенове и да представи себе си в различна светлина. Засега изпълнителката на Diapason Records не издава много подробности около него.

По Фен ТВ и в интернет пространството вече се върти анонс, който загатва в каква насока е проектът. Талантливата певица за първи път залага и на по-секси визии в свой клип – една от тях я показва като изкусителка, облечена в стилен тоалет решен в черно и червено.

Като контрапункт на това се явява новата фотосесия на Славена, в която русокосата красавица изглежда като гръцка богиня.

Идеята за тези две противоположности се родила от събитията, споходили изпълнителката на „Черен гарван” през отминаващата година – скандалите, в които бе замесена, вълненията покрай излизането на дебютния й албум „Отблизо” и много други положителни емоции, съпътствали я през 2010 г.

„Изключително съм щастлива, че покрай Коледа и Нова година ми се случват все хубави неща. Ще изненадам музикалните маниаци с една различна песен и видеоклип. Ще запазя в тайна подробностите до момента на излизането им. Мога единствено да издам заглавието. Казва се „Жиголо”, но какво имам предвид с това, всички ще разберат другата седмица. Твърдо съм решена да започна новата 2011 г. на чисто.”, сподели се Славена.

Очаквайте „Жиголо” следващата седмица в българския радио и телевизионен ефир!

Коментари (0)

Публикувано в на 23 декември 2010 г.