Кои са най-слушаните радиа? Радио N-Joy е Номер 1!


N-JOY е тоталният лидер в радио ефира на България

Както обичайно се случва, едно радио (NRJ) реши да се похвали със страхотен успех, и веднага повлече крак. Макар и втори, и от Радио N-Joy не пропускат да изтъкнат огромните си постижения:

Едва месец след отбелязването на петата си годишнина N-JOY категорично доказа, че е тоталният лидер в радио ефира на България.  Безкомпромисните първи позиции в най-широк спектър от възрастовите групи нареждат N-JOY като безспорния фаворит на радио слушателите в България. Това сочи изследването за изминалия месец юли на слушателските аудитории в страната, проведено от GARB Audience Research Bulgariа.

N-JOY e най-слушаното радио, като се нарежда на първо място за слушателите на възраст между 15 и 25 години,  18 и 36 години, 25 и 45 години, жени между 18 и 36 години, мъже между 18 и 36 години и 25 и 45 години, както и в групата на слушателите на възраст между 36 и 45 години. N-JOY е единствената радиостанция в страната, която е посочена за фаворит от най-широк спектър слушателски аудитории.

На 1-ви юни тази година най-голямата музикална радиоверига в България отбеляза своята пета годишнина и раздаде много награди на слушателите си в специалната игра „5 години радио N-JOY”, а на финала изпрати слушател от Пловдив на едноседмична all inclusive лятна почивка в курорта Св.Влас. Специални пожелания по повод празника на N-JOY отправиха Емо Чолаков, Любо Нейков, Миленита, Спенс, Лора Крумова, Димитър Рачков, Асен Блатечки, Яна Маринова, Гена Трайкова, Калин Врачански, Миро, Румънеца и Енчев и др.

На голям интерес се радва и промоцията през август N-JOY Summer Hits Top 20”, в която до момента над  11 000 фенове са посочили своя фаворит между селектираните от радиото 20 най-горещи летни хита. Деветима от всички гласували за летен хит в класацията на N-JOY ще получат вкусни награди в края на месеца.

Със светкавична скорост новото сутрешо шоу „Инспектор N-JOY” печели интереса на слушателите  със страхотна музика,  неподправен хумор и атрактивни награди.

Коментари (5)

Публикувано в на 20 август 2011 г.