Кое парче искаш да НЕ слушаш тази Коледа? Гласувай!

Няма такова парче

Започна коледната кампания, която ще удвои количеството на празничното настроение

Съобщение от DDB Sofia

Всяка година едни и същи песни – кои по-добри, кои – не чак толкова, но повторени по милион пъти по радиото, телевизията и дори в магазина, става вече прекалено.

Тази година по празниците искаме да кажем „Стига!“ на една от тези писнали ни коледни песни. Идеята на DDB Sofia, подкрепена от много знайни и незнайни хора, е едно парче да изчезне от национален ефир, за да можем да се насладим на едни по-весели и приятни празници.

За целта на сайта ни nohohoho.org има анкета с 10 от най-досадните и неприятни празнични песни. На 22 ноември гласуването приключва и като резултат ще имаме едно парче, което ще махнем от всички възможни и невъзможни места – радиа, телевизии, а защо не и от местната бакалия. Поне ще опитаме.

Мисията ни не е да убием коледния дух, а напротив – да го разпръснем навсякъде като подарим на всички едни изчистени от клишета празници.

Също така вярваме, че кампанията ни ще събере много поддръжници, защото се задвижва не с търговска цел, а от чист и неподправен ентусиазъм.

Коледното чудо е възможно и всеки може да стане част от него, вие също! Всичко тръгва от сайта на Няма Такова Парче – nohohoho.org, а докъде ще стигне, зависи от всички нас, които искаме по-приятни празници.

Ще се радваме да получим обратна връзка от вас, за да направим Коледата по-хубава.

10-те предложения са следните:

Bobby Helms – Jingle Bell Rock

Dean Martin – Let It Snow

Eartha Kitt – Santa Baby

Jose Feliciano – Feliz Navidad

Lucifer – Jingle Bells

Mariah Carey – All I Want For Christmas

Wham – Last Christmas

Paul McCartney – Wonderful Christmas Time

Васил Найденов и Богдана Карадочева – Нова година

Пим-Пам – Отново е Коледа

Коментари (1)

Публикувано в на 11 ноември 2010 г.