Клуб Мascara гощава с древни вещерски рецепти – Хелоуин е!

HALLOWEEN by SV Fashion Studio & Mascara

“Twinkle, Twinkle Little Star

Ghosts and goblins, cats and bats,

We’re not afraid of this or that…”

В най-стрaшната нощ от годината – в часовете на Вси Светии, когато навън бродят зли духове, скелети, чудовища, гоблини, прилепи и най-страшните ви кошмари стават реалност, SV fashion studio ще ви разкаже  смразяваща градска легенда в Мascara, от която сън няма да ви лови.

На входа ще ви посрещне светещият Джак, но спокoйно – часът на Страшният съд още не е ударил…обещаваме и тарантулите в салона да са напълно опитомени и доброжелателни. Това не е сигурно за готвача на  славното Opera Cafe, който ще забърка по древни вещерски рецепти  няколко блюда с черни петли, които сам е уловил по здрач.

Пилешки гърди с пелерина от прошуто върху канапе от тиква и мащерка със «съмнителен» десерт от тиквен мус с кървава заливка от нар само ще погъделичкат любопитството на изгладнелите ужасени души.

В нощта на огнените очи – огласявана от смразяващ вой на прокълнати създания от долният свят, похапналите от тайното меню клети създания ще могат да прекрачат прага на Mascara без да плащат «данък чиста душа» на входа.

Маскирани или не съдбата им след тази фатална крачка е пренаписанa – телата и душите ви са наши. Имате малък шанс ако успеете истински да ни изплашите с костюма и маската си…хмм..но едва ли…и внимавайте с ковчезите…ах, тези ковчези…

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.