Клонират Теодора – снимка

Теодора се клонира за Турнето на Фен ТВ

Теодора демонстрира не само стилна визия, но и атрактивно шоу в изминалите досега концерти от Лятното турне на Фен ТВ, което премина през Враца, Русе и Велико Търново. Водещата певица на Diapason Records представя на голямата сцена уникално шоу заедно с балет „Фиоре” и самата тя демонстрира завидни танцувални умения.

В мини-спектакъла, който изпълнителката на „Два през нощта” е подготвила за Националното турне на Фен ТВ, се използват различни декори и богат реквизит. Безспорно един от най-интересните моменти от зрелищното шоу е, когато балерините държат в ръцете си по две ветрила, украсени с образа на синеоката певица. Така за известно време на  сцената се установяват цели 11 Теодори.

Разбира се, най-атрактивна си остава „оригиналната”, която зашеметява не само със секси визия, но и с танци. Певицата на Diapason Records се включва доста успешно в хореографията на балет „Фиоре”. Красавицата признава, че това е резултат от доста усилени тренировки. „Всеки ден преди турнето ходех в залата, където репетират момичетата, за да отработим общата ни част. Аз съм такъв човек, че обичам да изпипвам всичко до най-малкия детайл и исках да се представим перфектно, а не да разчитам на импровизации.”, категорична е атрактивната фолкдива.

Как се справят Теодора и балет „Фиоре” на голямата сцена предстои да види публиката в Пловдив (21.08), Хасково (23.08), Благоевград (25.08) и Перник (27.08), където ще се състоят следващите концерти от Турнето „Лято с Фен ТВ”.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 август 2011 г.