Клип на световно ниво: Hypnotic Rage – Rely On Love (ВИДЕО) с онлайн видео и снимки

Клип на световно ниво: Hypnotic Rage – Rely On Love (ВИДЕО)

Hypnotic Rage с нов сингъл, видеоклип и посланието:Rely On love” (+ може да бъде изтеглена безплатно!)

До дни, в музикалния ефир ще се завърти новият сингъл на Кико и J от Hypnotic Rage – „Rely On Love. Премиерата на видеото е днес, 7 юни в интернет.

Eлектронното парче с поп звучене „Rely on Love” е и първият сингъл от предстоящия албум на Hypnotic Rage. Музиката и аранжиментът са на групата, а текстът е на Кико. Песента е записана в студиото на Hypnotic Rage, мастерирана  и миксирана в Холандия.

За всички фенове на електронната музика, Hypnotic Rage ще пуснат “Rely on Love” за две седмици, от 7 до 20 юни, за безплатно даунлоудване в www.myspace.com/hypnoticrage

Видеото към песента бе заснето от екипа на Stain Pictures. Режисьор е Гепи, а оператор – Любомир Брестнички.

В клипа преобладават футуристичните елементи на един свят, където чрез музиката сивите и апатични хора се променят и се зареждат с положителна енергия и любов.

Във видеото участват небезизвестната професионална танцьорка Елица Павликенова, танцьорът и хореограф Милен Данков, каскадьорът Благовест Гочев и моделът на „Визаж” Паулина Цонева.

Името на групата доби популярност през 2003г. още с първия им хит “Feel the Vibes”. През 2004 правят кавър на „Обичам те до тук” на ФСБ за Светла Иванова. С видеото „Feeling Blue”, което проби и в Гърция, бяха номинирани за MAD Video Music Awards 2007 в категория за най-добър български видеоклип. Последният им клип „Secret Sins” се завъртя за няколко седмици в класацията на MTV – World Chart Express.

Повече информация и актуални новини за Hypnotic Rage може да намерите на

http://hypnoticrage.co.uk, www.myspace.com/hypnoticrage .

Коментари (1)

Публикувано в на 7 юни 2010 г.