„Клиника сред рози“ – чешки сериал по bTV Cinema

Драма и хумор се преплитат в чешкия сериал „Клиника сред рози” по bTV CINEMA

Поредицата стартира на 21 октомври и ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа

Чешкият сериал „Клиника сред рози” стартира по bTV CINEMA на 21 октомври. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа и ще проследява личните драми и щастливите мигове на лекари и пациенти в известна клиника по гинекология, педиатрия и хирургия.

Д-р Михаел Шебек, д-р Алекс Чижек, д-р Чесмир Мазел и медицинските сестри Камела, Миша и Вендула са хората, които помагат на своите пациенти да преодолеят страха и отчаянието. Те знаят как да се борят за живота и щастието на другите. На работното си място са уверени и могат да дадат съвети във всяка ситуация, защото работата е всичко за тях. В личния си живот обаче не се различават от останалите хора – имат своите проблеми, страхове и копнежи и често самите те се нуждаят от помощ.

Не по-малко колоритни, а понякога дори хумористични, са историите и на техните пациенти. Някои отчаяно копнеят за деца, а други имат повече, отколкото биха искали да имат. Част от тях имат семейство и кариера, а някои са изгубили всичко. Един е влюбен, друг се бори срещу любовта с всички сили…

Клиника сред рози” показва съдбите и ежедневието на лекарите и техните пациенти такива, каквито са в реалния живот – изпълнени със сълзи и смях, подеми и спадове, щастие и разочарование.

В главните роли ще видим Линда Рибова, Роман Зах, Даниела Шинкорова, Ладислав Потмьешил. Режисьор на сериала е Ян Шебехлевски.

Галерия от сериала:

klinika_sred_rozi

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.