Класират „Ялта“ в ТОП 20 най-добри клубове в света!

Yalta Club на 19-то място в Топ 100 на най-добрите клубове в света

Най-добрите световни диджеи и феновете на електронната музика отредиха на Yalta Club 19-о място в престижната класация на DJ Mag Top 100 clubs. Така за първи път в клубната ни история български клуб се нарежда в Топ 20 до клубове като Fabric, Amnesia, Ministry of Sound, Pacha, Space Ibiza.

Това е поредното признание за клуба само за последната година след като диджей № 1 в света Armin van Buuren посочи гостуването си на Solar като най-добро му парти за 2010 г., а Fedde le Grand обяви Yalta в топ 3 на любимите си дестинации. Вдъхновен от последното си парти Mark Knight посвети парче на клуба:

Sandy Rivera отдаде чест, заснемайки видеото на последния си хит Hide U именно в Yalta:

И това са само малка част от постиженията на клуба, който утвърди България сред най-горещите и актуални парти точки на света. През последните 2 години Yalta бе единственият български клуб, който освен, че намира място в класацията на DJ Mag Top 100 clubs, ежегодно подобрява позицията си в нея. През 2009 г. клубът бе класиран на 95 позиция, следващата година се изкачи до 62-ро място, за да се изтреля през 2011 в челната двайсетица.

На 1-ви април Yalta club ще благодари на феновете си за подкрепата със специално парти с един от най-успешните млади диджеи, любимеца на Tiesto – Hardwell.

С първата визита на Hardwell у нас, Yalta club поставя началото на грандиозната парти поредица The Masters of Sound, която в рамките на месец април ще доведе у нас едни от най-големите имена от световната електронна сцена.

На 8 – ми април маратонът ще бъде продължен от Laidback Luke, на 16 април зад пулта в Yalta ще застане резидентът на Space Ibiza, машината – Mauro Picotto.

Кулминацията ще е на 30 април, когато за първото си клубно участие у нас пристига феноменът SASHA.

Цялата класация може да бъде видяна на http://www.top100clubs.com/ , ако не вярвате.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.