Китаеца възражда DSTV, върти „Недостоен“ на Елица /видео/ с онлайн видео и снимки

Китаеца възражда DSTV, върти „Недостоен“ на Елица /видео/

Премиера: Елица – Недостоен (ОФИЦИАЛЕН ВИДЕОКЛИП)

Видеото към песента „Недостоен” на Елица вече е факт. Парчето се завъртя през август и клипът се очакваше да излезе по-рано, но поради технически причини се наложи неговото презаснемане.

„С продуцента ми Николай Първанов не бяхме доволни от първоначалния вариант, а и аз съм страшен максималист. Смятам, че решението ни беше правилно, защото съм длъжна да дам най-доброто на хората!”, казва изпълнителката на музикална компания „Real enterprises”. За снимките на клипа Елица се доверила на IBV studio и Петър Бинев – DJ Chocolate, който показал истински професионализъм.

В „Недостоен” фолк дивата влиза в ролята на древногръцката богиня Афродита, която се ражда от морето. Тоалетът й е уникален по рода си със своите 1500 перли. Той е изработен специално за случая за 11 дни от дизайнерката Савина Веселинова. Елица сменя 3 визии във видеото.

Песента е по текст на Бори Слав, музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки, а специален гост-инструменталист е Мартин Асенов – Моцарт.

Клипът на „Недостоен” ще се завърти и по „DSTV”, която отново е в ефир, не и без подкрепата на Николай Първанов-Китаеца. Продукцията на музикална компания „Real enterprises” ще продължи да бъде движещ мотор на медията, която дава шанс на всички талантливи изпълнители да се изявят.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 октомври 2011 г.