Китаеца спечелил 1 млн лв. от асексуалния Азис?! Видео! с онлайн видео и снимки

Китаеца спечелил 1 млн лв. от асексуалния Азис?! Видео!

Ники Китаеца: Връзката с Азис ми донесе 1 млн. лева!

Ники Китаеца призна за първи път и то в тв ефир, че връзката му с Азис го е направила милионер. Той сподели в предаването „Тази събота“ по bTV, че е спечелил една голяма сума пари.

„Имам 1 млн. лв. от цялата тази връзка. Тези пари са вкарани в бизнес“, разкри Китаеца. Той се разсмя на определението, че е „мъжка Златка“.

„Какво точно значи „Златка“. Познавам Златка Райкова и Златка Димитрова. Две хубави момичета, които се занимават с това, което им харесва. На мен двете момичета също ми харесват. Ако ме сравняват с тях, аз честно казано нямам нищо против“, сподели още Ники.

„През целия ми съзнателен живот с Азис сме спали в отделни стаи, и Гала (майката на Рая – дъщерята на певеца) в трета стая“, пише lifestyle.bg.

„Всеки от нас спеше в отделна стая“, категоричен е Китаеца и допълни, че не може да каже дали Азис е хетеросексуален. „Аз не съм го виждал да спи нито с мъже, нито с жени“, отсече Ники.

Китаеца: Искам да напиша книга за моя живот с Азис

Евгени Минчев и Ники Китаеца започват общ бизнес, стана ясно наскоро. Двамата все по-често се появяват заедно в публичното пространство, а в „Горещо“ по Nova дадоха да се разбере, че бизнес намеренията им са сериозни.

„Много е важно приятелството в днешно време, защото трудно човек намира приятели. Аз в негово /б.а. на Евгени Минчев/ лице видях човек, който никога не съм мислил, че може да съществува“ – каза Китаеца.
По темата за взаимоотношенията с Азис, той се пошегува: „Извървявам една стълбица от „цигански барон“ до „английски лорд“.

„На местото, на което той е бил преди мен, е третиран като домашно коте – ти ще стоиш тук, тук ти е храничката, тук ти е легълцето, докато при мен взима решения, при мен по-голяма е вероятността аз да го послушам – подчерта Минчев, а Ники заяви: „В интерес на истината има голяма разлика между двамата, не може да се сравняват“.

Тези дни в редица издания се публикуват доста статии за това какви са причините Евгени Минчев и Николай Първанов да са заедно, а жълтите медии щедро разказват всякакви легенди за връзката им. „Хубаво е, голям залък е, голям сладкиш е, че Китаеца и Минчев са заедно и т.н., но в дълбочината нещата са много по-красиви“ – каза Минчев.

Китаеца сюрпризира зрителите с новината: „Искам да напиша книга за моя живот с Азис. Заглавието ще е „Аз до Азис“ – разкри той и допълни, че издателят на книгата вече е ясен: „Като се върнем от морето, мисля да започна с книгата“ – уточни той, а на въпрос дали фолк певецът знае за намерението му, отговори лаконично: „Вече знае!“

„Вие приписвате на Азис толкова много злоба, момчето просто не знае как да реагира. Защо да не разкаже! „АЗ до АЗис“, за да може да изглежда „аз до аз“ – аз до неговото бившо аз и подзаглавие „Живот в средата на фалша“ – обясни Евгени Минчев.

Книгата на Китаеца ще е изцяло с биографичен характер и с много неизвестни за широката публика фотоси и истории. „Ще пиша за нашето съжителство през годините, интересни неща. Аз виждам, че хората три години след това нещо се вълнуват по същия начин и ме питат постоянно, навсякъде, какво е, що е било… Така че ще го напиша, всеки ще има достъп до това да го прочете и може би ще е интересно“ – обясни той и допълни: „Това ще е истинската история между нас двамата. Когато аз бях с Азис за много неща съм помагал, които не се знаеха и не са ставали достояние на хората“.

Минчев поясни, че изданието ще е по-особено: „Идеята е за първата интернет книга в България, онлайн издание. Ще има специален достъп, като разбира се част от откъсите ще се продават на определени издания и много илюстрации, много снимки, които не са били показвани“.

Инфо за гостуването на Китаеца в bTV: „Марица“
Инфо за гостуването на Китаеца и Евгени Минчев в Нова телевизия: Signal.bg

Гледай видео запис от „Горещо“ онлайн

Гледай видео записа от „Тази неделя“ по bTV

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2012 г.