„Кисело зеле – сладък живот!“ в „Етажна собственост“!

Кметското кресло се разклати. Изпускаме японска инвестиция за 300 млн. евро? 

Кметското кресло в столичния район „Надежда” силно се разклати, след като сделка за стотици милиони евро е пред провал. 300 милиона евро е готова да инвестира японската община на кв. “Токушиба” за строежа на болница у нас. За радост това е само част от сценария на „Етажна собственост 4. Нова надежда” в епизода на 16 май, четвъртък.

Кметът Сандъков (Георги Спасов) и неговата съпруга (Яна Огнянова) са в трескава подготовка за посрещането на височайшите гости от Токио. Те са организирали специална развлекателна програма, за да се подмажат на чужденците.

За техен ужас обаче съседите от кв. „Надежда” са решили да си приготвят киселото зеле точно в това време. Целият комплекс ухае забележително, а кметът е принуден да издаде забрана за домашно производство и съхранение на кисело зеле в целия квартал, за да не рискува голямата сделка.

Естествено Джамбазов (Антон Радичев) и компания не са съгласни със забраната, конфликтът избухва, започват и протести с лозунги: „Зелето е наше!” и „Кисело зеле – сладък живот!”.

С пристигането на японската делегация, в комплекса идват и медиите. На война – като на война – всички средства се оказват разрешени, а голямата японска инвестиция вече изглежда като химера. Медиите раздухват проблема още повече и кариерата на кмета Сандъков е пред крах. В ролята на търсещия сензации репортер отново влиза Павел Владимиров – водещият на сутрешния блок „Здравей, България” по Нова телевизия.

Ще изгуби ли кв. „Надежда” инвестиция от 300 млн. евро заради българското кисело зеле и ще провалят ли съседите политическата кариера на Сандъков, остава да видим този четвъртък от 21ч. по Нова телевизия, когато сценаристите на „Идалго продакшънс” отново са ни приготвили много смях и настроение.

Със сигурност много настроение има в целия екип на „Етажна собственост”, който празнува рождения ден на актьора Явор Гигов (на снимката долу) на 14-ти май. За разлика от екранния си герой – домоуправителят Величко, който живее само с майка си, Явор се радва на щастлив брак с актрисата Таня Гигова и ще празнува в шумна компания със семейството и с приятелите си.

Видео анонс за предстоящия епизод можете да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=dOhdd0iQhiw

Гледай видео запис от епизода онлайн – тук

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2013 г.