Кеворкян измества Цветанка Ризова, Иван и Андрей – по БНТ? с онлайн видео и снимки

Кеворкян измества Цветанка Ризова, Иван и Андрей – по БНТ?

Кеворк пак ще води „Всяка неделя“, но по Нова?

Кеворк Кеворкян сменя Цветанка Ризова в ефира на Нова ТВ. Легендата на българската журналистика отново ще води „Всяка неделя“, само че не по БНТ, а в частната телевизия, съобщи „Труд“.

Предаването вероятно ще стартира през есента. Планира се да заеме часовия пояс на предаването „На четири очи”, водено от Цветанка Ризова, която е лице на Нова още от времето, когато беше регионална софийска телевизия. Самата Ризова няма да бъде свалена от ефир, но ще бъде преместена в по-ранен час в неделя.

Засега информацията за рокадите в частната национална телевизия са неофициални. Все още се работи по есенната програмна схема и подробностите се доуточняват, а детайлите се изглаждат. Самият „Мистър Всяка неделя“ пък е отрекъл да планира отново да се връща на екран. Въпреки това в телевизията се шушука, че договорът с него най-вероятно ще бъде подписан до дни.

Ако така стане, „Всяка Неделя“ ще се появи на екран за четвърти път.

Източници на Дартс нюз потвърдиха, че в Нова усилено се обсъжда преместване на предаването на Цветанка Ризова в по-ранен час. Освен варианта за неделя по обед се обсъждал и часовият пояс преди обед в събота. Като най-подходящо се смятало времето между 9.00 и 11.00 часа. Ако това предложение се приеме, Ризова ще се излъчва точно на гърба на предаването на Лора Крумова по бТВ, което се радва на силен зрителски интерес. Крумова е бивш кадър на Нова.

Точно по това време обаче се излъчва „Почивна станция“, продуцирана от Иван и Андрей. Дали „Опосумите“ ще останат извън ефира на Нова, засега не е ясно. От есента обаче те най-вероятно ще правят предаване по БНТ. „Галавечер“ ще бъде вечерно сатирично шоу, което ще се излъчва веднъж седмично и ще раздава антинагради, съобщи „24 часа“. То ще бъде нещо като еквивалент на „Златната малинка“, само че в телевизионен вариант. Ще се избира гаф на седмицата, най-язвителна усмивка, най-глупаво мълчание и др. Категориите ще обхващат всички сфери на обществения живот.

Още през пролетта продуцентската компания на Иван и Андрей „Междинна станция“ беше класирана на първо място в конкурс на Националната телевизия. След нея се наредиха идейните проекти „Мулен руж“ на „Чучков брадърс“, „Най-смешният българин“ на „Еф хикс камера“ и „Майсторски клас на Камен Донев – Теория и практика на импровизацията“ на „Теорема“.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Коментари (1)

Публикувано в на 29 юли 2012 г.