Кевин може да почака – сериал

Кевин може да почака – премиерен сериал до Диема
От 4 януари, понеделник – петък, 17.30 ч.
Година: 2016 – Сезон: Първи Режисьор: Брус Хелфорд, Кевин Джеймс Участват: Кевин Джеймс, Тейлър Спрайтлър, Джеймс Диджакомо, Райън Картрайт, Лени Венито, Гари Валентайн, Леонардо Ърл Хауз, Крис Роуч, Карлос Алазраки, Райд Пребенда и др. Оригинално заглавие: Kevin Can Wait

Прясно пенсиониран полицай очаква с нетърпение дните, в които ще прекарва повече време със семейството си. Не щеш ли обаче той е изправен пред повече предизвикателства у дома, отколкото някога е срещал на улицата.

Кевин Гейбъл (Кевин Джеймс) е ченге от Лонг Айлънд, който се пенсионира на 45 г. и с нетърпение очаква дните на пиене с приятелите, мачове на „Метс“ и време за себе си. Той обаче бързо разбира, че нуждите на семейството му изобщо не му оставят така жадуваното „време за себе си“. 14-годишната му дъщеря Сара (Мери Чарлз Джоунс) и 10-годишният му син Джак (Джейс Диджакомо) имат проблеми в училище, а 20-годишната Кендра (Тейлър Спрайтлър) се очаква съвсем скоро да се прибере у дома от колежа – и тя също носи няколко изненади. За да добави доходи към пенсията му, жената на Кевин – Дона (Ерин Хейз), която е училищна сестра, иска да даде под наем апартамента в гаража им, но това води до сложна конкуренция за свободно място. Постепенно Кевин разбира, че животът у дома изобщо не е така безгрижен, както се е надявал. В компанията на добрите си приятели и с любовта на семейството обаче Кевин ще се бори да се справи максимално добре със следващата глава от живота си.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 5 януари 2018 г.