Келеши – нов сериал от FOX!

ПРЕМИЕРИТЕ през МАЙ по FOX

Падащи небеса – сезон 1
от 7 май, всеки вторник, от 21:50 часа
премиера за канала

„Падащи небеса” се развива в хаотичния свят, оставен след нападение на извънземни, където цари пълна разруха. В последващите месеци след първоначалната инвазията, малцината оцелели са се групирали в покрайнините на големите градове, за да се опитат да отвърнат на удара. Всеки ден е тест за оцеляване, докато цивилните войници се опитват да защитят поверените им хора, докато същевременно организират въстание срещу окупационните извънземни сили.

Главният герой в сериала е Том Мейсън (Ноа Уайли), преподавател по история от Бостън, чието семейство е било разделено. Том трябва да се възползва от обширните си познания по Военна история, като един от водачите на Бостънската съпротива, позната като Второто звено. Том би направил всичко, в името на синовете си, включително Бен, който наскоро е бил спасен от контрола на извънземните, но все още е изключително уязвим. За последно виждаме Том, който се качва на борда на извънземен кораб и се предава, в опит да спаси сина си.

Муун Блъдгуд („Терминатор:Спасението”) се превъплъщава в ролята на Ан Глас – педиатърка, която става главен лекар на Второто звено. Уил Патън („Армагедон”, TNT’s Into the West) играе капитан Уивър – безстрашният лидер на съпротивата. В сериала участва и Дрю Рой („Секретариат”) в ролята на Хал – най-големият син на Том и издигащ се боец на съпротивата. Максим Найт („Братя и сестри”) е в ролята на Мат – най-малкият син на Том. Конър Джесъп се въплъщава в Бен – наскоро спасеният син на Том. Сейшел Габриел (Трева) е Лурдес – бивша студентка по медицина и единствена поддръжник на д-р Глас. Колин Кънингам („Да живееш в колата си”) е Джон Поуп – бунтовник, който не би се спрял пред нищо, за да изтреби извънземните, а Сара Картър (Прокурорът”) е Маргарет – бдителен член на бандата на Поуп.

Изпълнителен продуцент на „Падащи небеса” Стивън Спилбърг.

Гледай видео анонс онлайн

Продължителност: Един час
Таргетна аудитория: Всички от 18 до 49 години
Жанр: Научна фантастика
График на излъчване: Всеки вторник в 21:50часа, повторения: сряда в 16:00 часа и събота в 20:20 часа

Ноа Уайли като Том Мейсън
Муун Блъдгуд като Ан Глас
Уил Патън като капитан Уивър

Келеши –сезон 1
от 26 май, всяка неделя, от 21:15 часа
премиера за България

„Келеши” проследява неудачите на не особено популярния Чад, малкия му брат Джей и най-добрия му приятел Крис. Те заедно се изправят срещу опасностите на младостта – като пубертета, първата любов, местните легенди и социалната изолация, докато се опитват да се справят с живота.

Продължителност: Половин час
Таргетна аудитория: Всички от 15 до 34 години
Жанр: Анимация/комедия/тийнейджърски
График на излъчване: Всяка неделя в 21:15 часа

Раян Куинси като Чад
Джъстин Роланд като Крис

Доктор Хаус – сезон 6
от 3 май, от понеделник до петък, от 20:55 часа
премиера за канала

Започвайки с двучасова премиера, развиваща се почти изцяло в психиатрична клиника, шести сезон ще изследва дългият и криволичещ път на Хаус към възстановяването. Ще може ли той да намери някаква форма на нормалност? Ще може ли да стои далеч от работното си място, което е една от причините довели до психическата му нестабилност, но и единственото стабилно нещо в живота му? Ще може ли болницата „Принстън – Плейсбъро” да запази прочутият си диагностичен отдел без него? Как ще се променят отношенията между д-р Хаус и Къди, когато вече се говори за въображаемата им връзка?

Гледай видео анонс онлайн

Продължителност: Един час
Таргетна аудитория: Всички
Жанр: Медицинска драма
График на излъчване: От понеделник до петък в 20:55 часа, повторения: От понеделник до петък в 15:10 часа

Хю Лори като д-р Грегъри Хаус
Омар Епс като д-р Ерик Формън
Робърт Шон Ленард като д-р Джеймс Уилсън

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.