Ke$ha пише гнусотии за новия албум на Alice Cooper с онлайн видео и снимки

Ke$ha пише гнусотии за новия албум на Alice Cooper


Alice Cooper се завръща с нов кошмарен албум, по-кървав от всякога!

Убийствена новина за всички фенове на хеви метъла! Тази есен легендата Alice Cooper ще пусне дългоочаквания си нов албум, Welcome 2 My Nightmare.

С продуцент Bob Ezrin, оригиналният албум от 1975 – Welcome To My Nightmare достига платинени продажби.Тавата се превръща в рок класика на всички времена!

Сега след повече от 35 години изкривените умове на Alice и Bob заработват отново заедно и вдъхват живот на хорър-хумора, за да достигне до младото поколение.

„Това е кошмарът на Alice 35 години по-късно“, обяснява самият той. „Двамата с Bob създадохме този герой и знаем как да пишем за него. Аз изпълнявам ролята, но не пишем за мен, пишем за Alice“. обявява провокативният изпълнител.

В записа участват много таланти, сред които и членовете на оригиналната банда Alice Cooper: Denis Dunaway, Michael Bruce и Neal Smith, събрали се за цели 3 нови парчета, както и легендарният китарист Steve Hunter. Изненадваща е появата на поп-звездата Ke$ha, която предано нарича Alice „татко“.

Албумът варира от диско към гаражен пънк, от поп балади към рок, много в стила на Rolling Stones. Включена е и баладата “Something To Remember Me By”, която Alice описва като „най-красивата песен, която е създавал някога“.

От първото парче,” I Am Made Of You”, през вече известния сингъл “I`ll Bite Your Face Off”, и атрактивния дует с Ke$ha, What Baby Wants, албумът напомня, че подобно творение не е било създавано отдавна.

„Предполагам, че голяма част от публиката ще се изуми като чуе името на Ke$ha. Всъщност тя написа един от може би най-гнусните текстове на песни. Просто нямаше как да не я включим! Иска ми се хората най-накрая да разберат, че когато името на един изпълнител се спряга с един жанр, това не означава, че той не е способен да твори и в друг. Дайте на изпълнителите малко пространство „, приканва Alice.

Нека припомним и най-шокиращите албуми на Alice: Constrictor, Theatre Of Death, Along Came A Spider, Raise Your Fist And Yell.

Дали Welcome 2 My Nightmare ще засити още повече хорър жаждата на тръпнещите от нетърпение почитатели ще се разбере на 19-ти септември, когато излиза и Welcome 2 My Nightmare.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 август 2011 г.