Ke$ha е новата дрога на Америка – ВИДЕО! с онлайн видео и снимки

Ke$ha е новата дрога на Америка – ВИДЕО!

Ke$ha отново на върха!!! „Your love is my drug“ зае първо място тази седмица в Top 40 на САЩ

Световната поп звезда и автор на песни Ke$ha се завърна на върха на класациите. Третият й сингъл „Your Love Is My Drug„, на който е съавтор, заема първата позиция в еърплей мониторинга Top 40 тази седмица. Това е вторият #1 сингъл на Ke$ha и третият Top 10 сингъл. Дебютният албум на Ke$ha Animal (RCA Records / Kemosabe Entertainment/Вирджиния Рекърдс) също се завърна в Top 10 на Билборд Top 200 с продажбите си от 20,540 албума тази седмица.

Миналия месец родената в Нашвил Ke$ha обяви организирането и участието й като хедлайнер на благотворителен концерт на 16 юни за пострадалите от наводненията в Нашвил. 100% от приходите ще бъдат дадени за организацията Hands On Nashville. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени от сайта http://bit.ly/Kesha4Nashville.

Ke$ha, която ще започне национално турне с Rihanna на 2 юли, издаде дебютния си албум Animal през януари 2010 и с него зае директно първото място в чарта Billboard Top 200 както и класацията за дигитални албуми. Animal е в Top 20 албумите всяка седмица от издаването си досега. Ke$ha е с над 10 милиона продадени парчета и рингтонове само в САЩ.

Снимка: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юни 2010 г.