Каварна Рок Фест 2010 показва мотора-звяр, който може да спечелиш!! с онлайн видео и снимки

Каварна Рок Фест 2010 показва мотора-звяр, който може да спечелиш!!

HARLEY DAVIDSON Iron 883 в Каварна!

Лъсаквият мотор пръв посреща гостите на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010!

Ясен е моделът на мотора, който ще получи един от феновете на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010, посетил събитието с тридневен билет.

Harley Davidson Iron 883 ще пристигне ден преди началото на феста, който тази година ще се проведе от 23 до 25 юли в Каварна и ще бъде изложен на стадиона в рамките на трите фестивални дни. В традиционната вече томбола може да участва всеки, който има закупен тридневен билет, но само един ще си тръгне от морето с най-рокерската награда – мотор Harley Davidson Iron 883!

Миналата година късметът се усмихна на 25-годишната  Силвия Дамянова от София – верен фен на рока и редовен посетител на Каварна Рок Фест през годините. Пред организаторите на събитието /Лауд Консертс и Община Каварна/ Силвия сподели, че просто няма как да пропусне фестивала и тази година и посочи за свой фаворит в тазгодишната програма финландската кралица Tarja Turunen.

На въпроса ”какво се случва с мотора – кара ли го?” тя потвърди, че веднага след като го е спечелила е изкарала курсове за управление на мотор и че тази година смята да пропътува разстоянието София – Каварна на мотор! Похвали се, че често я спирали за да се радват на мотора й, а тя гордо разказвалала, че го е спечелила от Каварна Рок Фест и това е “каварненският мотор”!

С усмивка си спомня, че когато лично кметът на Каварна й звъннал по телефона, за да й каже, че тя е спечелила мотора – не повярвала, но след няколко минути прочела името си в медиите и разбрала, че въобще не е шега.

Кой ще спечели Harley Davidson тази година, предстои да разберем съвсем скоро. Знаем само, че ще отговаря на описанието – истински фен на рока, морето и поне тридневния купон в Каварна.

В програмата на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 тази година ще гостуват цели 13 световни рок банди. На 23 юли ще видим и чуем Tarja Turunen, Doro Pesch, Epica и Leaves’ Eyes, подкрепени от Atrocity.

На 24 юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Destruction – светата троица на немския траш метъл, а преди тях на сцената ще стъпят и Korpiklaani.

Във финалния ден –  25 юли ще посрещнем четири банди-мечта – Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 вече са в продажба, а цената им е както следва: еднодневен билет – 40лв, тридневен билет за фестивала – 90лв. Местата, на които могат да бъдат закупени са в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

За първи път КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 ще има и своето фестивално Каварна Рок Фест радио, което ще звучи в трите дни на феста! Повече забавления очакват феновете и през деня в района на събитието, а за повече подробности можете да следите сайта на фестивала: www.kavarnarockfest.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.