Къванч Татлъту в „Север Юг“ по bTV и с нов рекорден хонорар

Сблъсъкът между севера и юга стартира по bTV

Къванч Татлъту се завръща на екран с два епизода на „Север Юг” от 20:00 часа

От 14 януари, вторник, всяка делнична вечер от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност да гледат хитовата поредица „Север Юг”. Триумфалното завръщане на секссимвола Къванч Татлъту в българския ефир ще стартира с двоен епизод.

Двамата братя Кузей (Къванч Татлъту) и Гюней (Буура Гюлсой) са неразделни като деца, но и са толкова различни, колкото севера и юга. Семейството им е щастливо в Истанбул и животът им върви гладко, докато вечерта преди Гюней да се яви на кандидатстудентски изпит нещастна случайност не разделя двамата братя завинаги. Четири години по-късно Кузей излиза от затвора, за да открие, че животът му е изцяло преобърнат и нищо не е както го е оставил.

Самият Кузей никога няма да бъде същият. След като осъзнава, че е загубил любовта на живота си, той се отдава на нелегални боксови мачове. По този начин младият мъж се опитва да се скрие от гнева и болката, които изпитва и да загърби миналото си. Дали двамата братя ще намерят път един към друг, зрителите на bTV ще разберат от новия сериал „Север Юг” – от 14 януари, всеки делничен ден от 20:00 часа.

Докато българките въздишат по Къванч, тези емоции не остават неосребрени от сексапилния мачо.

Къванч Татлъту с рекордно заплащане в нов сериал

Звездата на „Север Юг“ ще получава рекордно високо заплащане за главната роля в нова поредица, която ще стартира излъчване през март в Турция.

Сериалът се нарича „Вълкът Сеит и Шура“. Къванч Татлутъг изпълнява главната роля на офицер турчин в гвардейската рота на руския император. За ролята си Къванч ще получава по 260 хил. турски лири за отделен епизод.

Това е най-високото заплащане досега на актьор в телевизионен сериал. „Вълкът Сеит и Шура“ ще бъде и най-скъпият сериал в историята на турските телевизионни сериали – всеки отделен епизод е с бюджет 2 млн. турски лири.

Сюжетът е построен върху една страстна и приказна любов, чиито главни герои са Курт Сеит (Къванч Татлъту) и Шура (Фарах Зейнеп Абдуллах, позната от сериала „Времето лети“).

Вятърът на кардиналните промени в царска Русия отвява двамата влюбени към Истанбул, към изпълнен с премеждия и значими исторически и политически събития живот в началото на 20-те години на XX в.

За пръв път периодът след октомврийските събития в Русия, които определят и хода на световната история, и тяхното отражение върху съдбите на хората, на живота на Истанбул ще бъдат показани на турския екран, поради което сериалът отсега се очаква с интерес.

Част от снимките са базирани в Санкт Петербург, където заради минусовите температури продуцентите приготвиха специално бельо за Къванч и другите главни изпълнители, за да издържат на жестоките студове.

По време на снимките в Източен Анадол Къванч Татлъту бе паднал от коня и известно време се лекуваше. Преди снимките са му поставяли инжекции, за да може да играе и това забавило графика. Инцидентът наложи сериалът да бъде пуснат чак през март.

Новата серийна поредица с участието на Къванч Татлъту и на Фарах Абдуллах е по нашумелия едноименен роман на Нермин Безмен, който дълго бе бестселър в Турция.

Сценарист на лентата е Едже Йоренч, смятана за най-добрата в Турция, а режисьор – Хилял Сарал, позната и с придобилите „златен статут“ сериали „Пепел от рози“, „Забраненият плод“ и „Север, юг“ – от 14 януари вече и в България!

Коментари (0)

Публикувано в на 14 януари 2014 г.