Къци Вапцаров признава проблеми с алкохола

Мариана Попова: Къци напуска ВИП Брадър, следва Орлин

Мариана Попова пророкува, че Къци ще е този,който ще напусне завинаги Къщата на Биг брадър в понеделник. Според нейните прогнози „лошите момчета“ ще вземат на мушка Орлин, тъй като бил „другото добро момче“ след Къци. Дали твърденията й ще излязат верни, скоро ще разберем. Самият Къци пък също призна, че смята себе си и Златка за потенциални пътници. Според водещия той няма шанс пред фолк феновете на певицата. Къци изпадна в откровения и заяви, че имал проблеми с алкохола преди време. Сега обаче не бил близвал спирт от 12 години.

Мъжете в Къщата продължават да се подиграват с бившия водещ. Юлиян и Фънки го взеха пак на мушка. По обяд Фънки се издразни, че Къци хапва тиквички с броколи. Той така и не можа да повярва, че има хора, които ядат такава храна. Юлиян пък се оказа потресен от факта, че Къци носи пижама. „Може ли да има пижама нормален човек? Мъж на 50 години! Може ли?!“, не спря да се чуди оперният певец.

На 13 октомври Къци получи специална мисия на живо във ВИП Брадър. Той трябва да накара всички, които са го номинирали, да му се извинят. За целта ще получи среща с психолог, който да даде напътствия на Къци – как да се справи със задачата си.

Гледай видео запис от предаването онлайн
Vip Брадър 13.10.12 Част 1/2
Vip Брадър 13.10.12 Част 2/2

Междувременно и сървайвърът Ники Мартинов също подаде на напрежението. Дни преди елиминациите той призна: „Който и да се изправи срещу Бони, тя винаги ще оцелее! Народът харесва тази музика и ще гласува винаги за Бони“. На финала на тирадата въздъхна огорчено: „Аман от умопобъркани!“

Фънки доволен от дамското бельо в Къщата

Фънки най-сетне намери радост от престоя си в къщата. Рокаджията и музикален промоутър заяви, че се е нагледал на прашки. „Много съм доволен, защото винаги съм си падал по красиво женско бельо“, призна музикантът. Ники на свой ред сподели, че никога не се е интересувал от това какво бельо носи жената. Юлиян пък се показа като истински верен мъж: „Като не е на жена ми, не ми дреме коя с какво ходи!“.

по информация на агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2012 г.