Къци Вапцаров – от Господин Невада до „пари не вадя“?

Сериозни финансови проблеми има бившият шоумен Къци Вапцаров. Комикът, който допреди година-две буквално извираше от тв екрана, сега се оплаква, че не го канят в нито едно риалити, за да весели народа, пише слава.бг. А негови съседи шушукат, че е затънал в мизерия. Заради безработицата на шоумена, семейството се издържа единствено от съпругата му Меги, която е основала собствена детска градина. Голямата конкуренция обаче е започнала да се отразява и на нейния бизнес, заради което семейството е позакъсало и то сериозно. По тази причина шоуменът, който доскоро хранеше семейството със скъпоструващи вегански и биопродукти, напоследък е напълнял и е заприличал на чичко. Заради некачествената храна и самоизолацията у дома, той е неузнаваем. Познатите му коментират, че той сам е решил да се докара дотам.

След „ВИП Брадър 2015” Вапцаров реши да се отдаде на мистика и медитация и спря да се вижда с колеги и приятели. Той се затвори с жена си и децата си вкъщи и започна живот според странните си религиозни вярвания. Това залитане към мистиката обаче е в миналото, а в момента Къци трескаво се опитва да изкара малко пари. Единствено големият син на актьора – Асен, който вече е на 24, се опитва да помага у дома, като изкарва допълнително средства. Младежът обаче учи в Америка и разходите му там не са никак малки. Къци и Меги, от друга страна, трябва да се грижат за издръжката на 16-годишния Александър и 10-годишния Йоан.

Всичките синове на комика са неговата голяма гордост и то с основание. От малки той ги държи на стриктен режим и ги учи на дисциплина. Младежите са научени да чистят къщата, да спортуват и да не капризничат. Сладкото и газираното у дома са табу, а модните дрешки и аксесоари от мола абсолютно забранени.

В същото време Вапцаров е хит във Фейсбук, където хуморът му се „продава“ много по-добре, отколкото в бившото му шоу по Би Ти Ви. Така например къдравелкото обира овациите с размишления за така модерния трети пол – „Добре е да се възползваме от модерните технологии… на 60 ставам жена, пенсионирам се, на 65 отново ставам мъж и се пенсионирам още веднъж. И така с две пенсии.“, пише в профила му.

По инфо на вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 5 февруари 2018 г.