Къци остава във ВИП Брадър, съквартиранти му се мазнят!

Бони напусна VIP Brother, само 16% от зрителите гласуваха за оставането й в къщата

Иван Ласкин също напусна шоуто

След като не успя да отговори честно на достатъчен брой въпроси и се провали на детектора на лъжата, Бони е поредната звезда, която напусна шоуто. Едва 16% от зрителите гласуваха за оставането й в Къщата.

По време на живото предаване Златка прочете писмото си до Багата, което написа по време на планираната за двамата романтична вечеря, на която Благой отказа да присъства. Компания на Златка направи Кристина Патрашкова, която се доказа като нейна най-близка приятелка в Къщата. Зрителите видяха еволюцията в техните отношения, а самата Златка призна, че Криси й е като майка. От своя страна журналистката призна, че коренно е променила мнението си за Златка през последните седмици и дори и помогна да напише прощално писмо до Багата.

 

Текст на писмото на Златка до Багата:

“Колкото и невероятно да звучи аз съм човекът, след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов – Любина. Надявам се с нея да усетиш това, което съм чувствала аз, когато бяхме заедно. Тази вечер ще бъде много специална за мен! Ще направя една от най-откровените си изповеди. Тя е посветена на най-важния мъж в живота ми досега – Благо. Благо, искам да ти кажа думи, които не успях да споделя с теб през последния месец, когато отново живяхме под един покрив.

Когато те срещнах преди три години и половина не знаех, че ти ще бъдеш човека, който ще ме убеди, че ЛЮБОВТА съществува. Изживяхме мигове, които ще помня цял живот. Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярвахме. Аз открих, че зад мъжкарската ти същност се крие емоционален и добър човек. Сигурна съм, че нищо на този свят не е случайно. Вероятно нашата раздяла е трябвало да се случи. Сега всеки от нас е тръгнал по своя път. Надявам се, че престоят в Къщата ще бъде ново начало и за мен. Надявам се, че някъде там ще срещна човека, на когото ще дам цялото си сърце. Мечтая да постигна цели, които съм си поставила и те ще докажат, че не съм момиче от държавата на Златките. Най-малкото, защото за мен любовта е най-важното в живота. А ти си човекът, който ме убеди, че тя съществува.”

 

Бони се яви на детектор на лъжата, след като бе обвинена от  Съквартирантите , че не е искрена в думите и поведението си. По този начин VIP Brother даде възможност на номиниралите я Съквартиранти да зададат въпросите си към нея. Бони не успя да отговори честно на шест от зададените й осем въпроса и мисията й бе обявена за неуспешна. Според детектора Бони се държи изкуствено, за да се хареса на зрителите. Тя лъже, че като излезе от шоуто ще се опита да завърши средно образование. Също така не е била искрена, когато твърдеше, че няма ботуши за 1000 лева. Бони събра и най-малко от положителния зрителски вот /16%/ и напусна шоуто.

 

Къци също трябваше да се изправи пред цялата истина за себе си и начина, по който го възприемат Съквартирантите. Заедно с психолога на предаването Ани Владимирова той изгледа специално подготвено видео, в което са събрани всички коментари и подигравки на виповете по негов адрес. Целта на мисията му бе да преосмисли поведението си и да намери подход към Съквартирантите и да накара поне пет от номиниралите го седем човека да му се извинят. След емоционална среща с Ани Владимирова, Къци успя да промени поведението си и да накара шестима от Съквартиранти да му се извинят.

 

По време на живото предаване в понеделник вечер, от Къщата си тръгна и гост – звездата Иван Ласкин.

 

Когато се разбра, че Къци остава в Къщата, „мъжагите” от шоуто тутакси промениха поведението си според това накъде духа вятърът.

Когато Ласкин напуска VIP Brother, той заяви в ефира на Нова ТВ за Златка, Бони и Къци, че „общо тримата правят един мозък”. След като зрителите изгониха Бони, а не Къци, Ласкин заяви „Къци е прекрасно момче и аз ще гласувам, обещавам ви, с поне два есемеса за него”.

В къщата нещата не стояха по по-различен начин. До вчера участвал в негласното обединение срещу Къци, Николай Мартинов скочи да го прегръща заради неговото оставане. Юлиан Константинов, „най-лошото момче” и „хищно социално животно” също поздрави Къци за неговия успех. Багата, номинирал Къци и обвинил го, че се държи като свекърва, също изпадна в неочакван пристъп на радост…

Гледай видео запис от предаването:

VBOX7
Част 1
Част 2
Част 3
Част 4
Част 5

Nova Play – гледай тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 октомври 2012 г.