Като две капки вода финал с „Мис Секси“ и „Най-намръщен коментар“ с онлайн видео и снимки

Като две капки вода финал с „Мис Секси“ и „Най-намръщен коментар“

Парад на наградите за финала на „Като две капки вода“ – от 20:00ч. по НОВА

Трескава подготовка в навечерието на шоуто   

Церемония с най-нестандартните награди ще бъде проведена по време на големия финал на „Като две капки вода“ от 20:00ч. по НОВА.

„Мис и Мистър Еволюция 2015“ ще получат най-прогресивните участници на третия сезон на шоуто.  „Мис Секси“ пък ще отиде при една от най-обаятелните дами в шоуто, а „Най-намръщен коментар“ ще оцени най-сериозната критика за сезона. В списъка ще присъстват и награди за най-успешна смяна на пола, най-добро превъплъщение и дори „Мистър 100 лица“.

След като четиримата финалисти получиха възможност сами да изберат своите финални преобразявания, дамите се обединиха в оригинални дуети за първи път от началото на сезона. Маца и Жана ще се превърнат в Елтън Джон и Ру Пол, за да създадат истински спектакъл на сцената. Нона и Джуджи ще влязат в обувките на двама от членовете на Фамилия Тоника. Какво споделиха звездите на шоуто в навечерието на финала можете да научите от ексклузивния репортаж на „Здравей, България“ .

Ненчо, Криско, АЗИС или Фицата ще бъде победителят в третия сезон на „Като две капки вода“? Кои ще бъдат най-интересните номинации и какви изненади ще поднесе шоуто на зрителите? – ще разберете довечера, точно в 20:00 ч. по НОВА.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 май 2015 г.