Като две капки вода епизод 2 – 05.03.2018

Константин разчита на пищни форми за образа на Алла Пугачова в „Като две капки вода“

В понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA Софи Маринова ще се превърне в рок легенда, а Златка ще остави сексапилното излъчване в името на българската естрада

Нови образи, преобразявания в големи звезди от световната сцена и добро настроение очакват осемте участника по време на втория лайв на култовото шоу „Като две капки вода“. Победителят от първото шоу – Константин, ще трябва да остави настрана мъжкарското излъчване и да се превърне в чувствената Алла Пугачова. „Усещам се като обезчестен след първата ми поява“, шегува се певецът, който признава, че отношенията с участниците и екипа са много по-важни от победата. Новият образ, който ще изправи за първи път Коцето на токчета, ще бъде предизвикателство не само като визия, но и като изпълнение. „В началото бях по-скован, но после се разгърнах като ветрило. С Гъмов коментирахме, че в крайна сметка ще ми се получи женският образ, защото имам големи гърди“, продължава в своя забавен стил първият победител, който вече се подготвя за шоуто в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

След танците на Михаела Филева сексапилната Златка Райкова ще влезе в образа на Ваня Костова и за целта ще трябва да наблегне на вокално изпълнение и силно присъствие. Софи Маринова ще се впусне в рок преобразяване като фронтмена на емблематичната група Scorpions. „Не знам текстовете, но обичам да слушам тези парчета. Надявам се да се справя добре с тази група!“, споделя след впечатляващата си първа поява любимката на публиката.

Как ще се справят останалите участници? Кой ще бъде победител във втория лайв на уникалното шоу за преобразявания? – ще разберете в „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2018 г.