Като две капки вода еп. 07.05.2018

Марги Хранова се вдъхновява с опера на път за образа на Павароти в „Като две капки вода“

Даниел Златков ще остави футбола и бойните спортове, за да се преобрази в световна звезда в култовото шоу

Хитове, оперни арии и футбол ще превземат сцената на „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA. Марги Хранова ще се преобрази в големия тенор Лучано Павароти, изпълнявайки емблематичната La Donna E Mobile.

„След като Константин изправи на крака публиката с образа на Лучано Павароти, бутонът на късмета отреди на Марги да се справи с този образ. Предвид че е жена, достиганането на този внушителен мъж и глас няма да бъде лесно начинание“, коментират педагозите от екипа на шоуто.

„Павароти е колос, недостижим! Не знам как бих се справила, но ще пея в оригинална тоналност“, допълва Марги Хранова, издавайки, че за вдъхновение слуша опера дори, когато е на път.

Специален гост в поредната нощ на преобразявания ще бъде футболистът Даниел Златков. Дали и той ще докаже, че футболистите се справят умело с музиката – зрителите ще видят в понеделник вечер. Партньор в журирането на Хилда и Фънки ще бъде за втора поредна вечер голямата българска певица Йорданка Христова, която ще подкрепя участниците с професионален поглед.

Златка Райкова ще влезе в образа на сексимвола на няколко десетилетия – София Лорен. Блондинката признава, че женствеността е само едно от многото качества, които артист от такава величина носи. Софи Маринова отново ще се впусне в танци, но този път за латино дивата Дженифър Лопес, а Иван Юруков ще влезе в образа на Шарл Азнавур.

Боби Захариев ще представи образа на големия Емил Димитров, а малко след това Гери-Никол ще трябва да се доближи до гласа и присъствието на Адел. Славин ще бъде Джъстин Тимбърлейк. докато Константин се преобрази в Силвия Кацарова.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2018 г.