Като две капки вода 25.05.2015 + видео – Азис като Цеца, Криско като Нирвана с онлайн видео и снимки

Като две капки вода 25.05.2015 + видео – Азис като Цеца, Криско като Нирвана

АЗИС се превръща в сръбската легенда ЦЕЦА за финала на „Като две капки вода“

Криско и Ненчо представят за първи път в шоуто своя хит „Шапка ти свалям“ – понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА  

Точно в 20:00ч. единственото шоу за преобразявания в България ще поднесе истински спектакъл за зрителите на НОВА. Големи изненади, впечатляващи преобразявания и бляскави изпълнения ще бъдат само част от финала на „Като две капки вода“. Четиримата претенденти за победа – Ненчо Балабанов, АЗИС, Криско и Филип Аврамов, ще се впуснат в надпреварата на сезона за първото място в шоуто.

Един от големите хитове на Цеца Величкович ще прозвучи на сцената по време на дългоочаквания финал. „Заради всички, които се чувстват дискриминирани, защото слушат този жанр!“ – така АЗИС аргументира преобразяването в сръбската звезда, убеден, че ще зарадва хиляди фенове, които ще чуят за първи път в „Като две капки вода“ песен с фолк звучене.

Сред изненадите на вечерта ще бъде и представянето на новия хит на Криско и Ненчо Балабанов –  „Шапка ти свалям“.

Малко по-късно Криско ще влезе в обувките на самия Кърт Кобейн и „Smells like teen spirit“. „Искам да разбера дали бих се справил и с това. Парчето ми изникна в главата заради атмосферата, която в момента се носи покрай баловете и енергията на младите хора!“, споделя изпълнителят на хитовете „Видимо доволни“ и „Било к‘вот било“.

Ненчо ще заложи на нестандартния Коцето Калки, за да омае отново публиката – този път с „Векът на любовта“.  „Калки е страхотен! Смятам, че ще стане голям купон. Освен това песента е с много красиво послание, така че ще е забавно и едновременно с това зареждащо – поне така се надявам!“, коментира актьорът своя избор.

Фицата очаква да предизвика не само много усмивки на финала, но и да достигне върха в своите преобразявания с образа на Тодор Колев. „Искам хората да си спомнят за този човек с любов. Тодор Колев е актьор и музикант на световно ниво. Това е най-голямото ми предизвикателство досега, но пък нищо голямо не идва от лесни задачи“, разказва Филип който е убеден, че големият финал заслужава „нещо българско“.

Дамите от своя страна ще се включат в два звездни дуета, за да покажат как могат успешно да комбинират своя чар и колорит.

Кой ще бъде победителят на изпълнения с емоции трети сезон? Какви дуети ще представят дамите на „Като две капки вода“? – ще разберете точно в 20:00ч. по време на големия финал на шоуто.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 25 май 2015 г.