Като две капки вода 19.03.2018 – Софи Маринова като Марги Хранова

Гери-Никол имитира акцент от Бронкс за образа на Cardi B в „Като две капки вода“

Марги Хранова упражнява танците на Дженифър Лопес с балета и дава съвети на Софи Маринова за образа й на естрадна певица

„След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв Бутона на късмета избра да изпълнявам песен на Cardi B, първата жена- рапър, номер едно в класацията на Билборд“, разказва развълнувано Гери-Никол, която се подготвя за новото си преобразяване в „Като две капки вода“. „Cardi B. е един от изпълнителите, които ме вдъхновяват. Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя следваща задача, но това не означава,че ще ми бъде лесно, напротив. Моят и нейният тембър са доста различни. Тя е от Бронкс и акцента, с който говори и пее е специфичен, също така има лек говорен дефект“, допълва певицата, която работи по автентичните акцент и звучене.

Марги Хранова ще даде съвети на Софи Маринова за преобразяването й в естрадната певица. По време на следващия лайв Софи ще трябва да се преобрази именно в Марги, опитвайки вкуса на естрадата. Марги Хранова за първи път ще се изправи пред предизвикателството на танците за образа на Дженифър Лопес. „Упражнявам се сериозно с балета, тъй като в това парче има изключително много танци“, коментира тя. Боби ще трябва да се превърне в истински вихър с Джеймс Браун, а Константин ще донесе балканското звучене с образа на Василис Карас. Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона, а кое ще бъде то зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA. Славин ще влезе в образа на Кристина Агилера, а Иван Юруков ще се превърне тийнейджъра, завладял сърцата в България и по цял свят – Кристиан Костов.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 17 март 2018 г.