Като две капки вода 11.05.2015 + видео – Азис като Звезди от АХАТ

АЗИС с първо рок парче – понеделник вечер в „Като две капки вода“

Ана Нетребко и Андреа Бочели огласяват залата на шоуто

Рок музиката никога няма да бъде същата след изпълнението на краля на фолка АЗИС в „Като две капки вода“. Васко ще обогати палитрата от рок и метъл парчета в шоуто, представяйки култовата песен на АХАТ – „Вечната черна овца“. След поредица от сериозни предизвикателства, един от най-популярните участници в предаването ще се превърне във фронтмена на бандата – Звезди, за да наелектризира залата до краен предел.

„На Васко се падна една култова метъл песен, която може да се нарече дори програмна за българката музика – тя постави началото на метъла у нас! Въпреки че този тип движения и изобщо рок присъствието на сцената са нещо ново за него, той е страшно ентусиазиран и работи усилено върху новия образ.“, коментира специалистът по актьорско майсторство Георги Низамов.

В понеделник вечер Маца ще се превърне в чаровната ZAZ, a Фицата ще оглави Whitesnake като самия Дейвид Ковърдейл.

Джуджи ще затанцува с парче на Чъби Чекър, а Ненчо ще покаже финес и класа като Принс.

Жана Бергендорф ще стъпи на сцената като голямата руска звезда – Филип Киркоров.

Криско ще опита соул музиката под съпровода на пиано за образа на Рей Чарлз, а Нона ще трябва да се справи с характерното звучене на Лея Иванова.

Залата ще кънти в присъствието на Ана Нетребко и Андреа Бочели. След своето изпълнение един от двамата ще седне на съдийското място, за да даде своите оценки на участниците.

Как ще се справи Васко с рок задачата? Кой се крие зад образите на руското сопрано и италианския тенор? – ще разберете от 20:00ч. по НОВА.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2015 г.