Като две капки вода 04.05.2015 + видео – Ненчо Балабанов като Камелия Тодорова, Криско като Ирина Флорин

Мая Нешкова към Джуджи: “С песента „Честит Рожден Ден“ трябва да се превърнеш в истинска експлозия!“

Meat Loaf става част от журито на “Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА

Певицата Мая Нешкова беше изненадана с огромен букет от орхидеи и красиви пожелания от Джуджи по случай рождения й ден. Срещата беше не по-малко вълнуваща и за ководещата на „На Кафе“, която ще се превъплъти в образа на самата Нешкова в понеделник вечер. Мая и съпругът й – композиторът Кирил Икономов, споделиха, че са изключително щастливи, че този образ се е паднал на чаровната Джуджи, както и от нейното гостуване в музикалното им студио, броени дни преди лайва. „Най-важното е песента да се изпее с чувство и емоция, които отговарят на посланието – именно това направи парчето толкова популярно. На припевите трябва да се превърнеш в истинска експлозия!“, беше един от съветите на изпълнителката на „Честит Рожден Ден!“. „Ще вложа цялата си енергия в това парче! Знам, че Мая ще ме гледа и ще се старая двойно повече!“, разказва Джуджи. Какво още сподели Мая Нешкова и кои бяха най-ценните й напътствия, можете да видите във вторник сутрин в предаването „На Кафе“.

Освен преобразяването на Джуджи, на сцената на „Като две капки вода“ ще има нова поредица от впечатляващи превъплъщения. Стиви Уондър ще прозвучи в изпълнение на АЗИС, а Ненчо Балабанов ще опита ново женско амплоа, този път с джаз дамата Камелия Тодорова.

Филип Аврамов ще трябва да се справи с популярното парче на Нети – „Луната спи“, а Криско ще влезе в сладка меланхолия с Ирина Флорин.

Нона Йотова на свой ред ще опита какво е да бъде Майкъл Джексън, а Маца ще изпее тоталния хит на Шер – Strong enough.

Жана Бергендорф ще изненада с микс на Бионсе, включващ две от най-големите парчета на R&B звездата.

Meat Loaf ще бъде представен от дама с изключително чувство за хумор, която възнамерява да посреща изпълненията с усмивка, гледайки „от светлата страна на нещата“.

Ще оправдае ли Джуджи очакванията на Мая Нешкова? Ще изненадат ли участниците с още по-добри представяния? Коя е вечно усмихнатата дама, която ще заеме четвъртото съдийско място? – ще разберете от 20:00ч. по НОВА.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2015 г.