Качи адреналина с ден за екстремни приключения в Борисовата градина с онлайн видео и снимки

Качи адреналина с ден за екстремни приключения в Борисовата градина

15-години Фондация Аутуърд Баунд в България

На 17 октомври (събота) 2009 г. в гр. София ще се проведе Ден на приключенията: «Предизвикай себе си»

“Предизвикай себе си” е мотото на събитието, организирано за 15-годишнината на фондация Аутуърд Баунд България, което ще събере малки и големи в Борисовата градина.

Рожденият ден ще е на 17 октомври (събота) от 11 до 17 ч. до езерото с лилиите в Борисовата градина. Ще има екстремни приключения по въжени предизвикателства, игри и занимания, демонстрация на високопроходима количка „Жоелет”, музика, награди, срещи с приятели и незабравими спомени.

Хората с увреждания също ще могат да се насладят на разнообразни занимания.

През целия ден ще се прожектират снимки и филми, ще има изложба на фотографии от курсове на Аутуърд Баунд® България, работилници за изкуства и забавления и предизвикателства за всеки желаещ да се включи.

Целта на събитието е да събере на едно място много хора със и без опит в приключенията на открито и забавлявайки се заедно на 15-годишния рожден ден на фондация Аутуърд Баунд България, да открият и по нещо за себе си.

Повече за Аутуърд Баунд®: Outward Bound® България е част от Outward Bound® International – най-старата и най-голямата приключенска организация, която от 15 години е и в България.

Разнообразието от курсове и тренинги ни позволява да се докоснем до всеки и така да
ентусиазираме повече хора да заживеят в хармония със себе си, семейството, приятелите, колегите и природата.

Ориентиране, алпинизъм, каякинг, скално катерене, въжен курс, преходи в планината за деца и възрастни. Всичко това е учене чрез преживяване, но учене за себе си, за природата и другите.

За тези години над 16 000 човека са се докоснали до предизвикателството Outward Bound®. То е променило светогледи, оставило е следи за цял живот.

Канал на Аутуърд Баунд в YouTube: https://www.youtube.com/user/OutwardBoundBG

Коментари (0)

Публикувано в на 10 октомври 2009 г.