Катастрофа променя Стефан Вълдобрев в „Антракт“ – с нов час!

„Антракт” с нов час на излъчване – вече в 13.00 часа, гостува Стефан Вълдобрев

От този понеделник, 18 октомври, културното предаване на PRO.BG „Антракт” е с нов час на излъчване и ще започва всеки делничен ден от 13.00 часа. Ежедневното магазинно предаване, което по любопитен и атрактивен начин отразява случващите се  културни събития у нас и по света ще продължи да радва зрителите на PRO.BG.

Водещият Борис Георгиев (на снимката) и екипа на предаването ще продължат да срещат зрителите с интересни личности – актьори, писатели, режисьори, музиканти, художници, продуценти, като влиза в живота им и разказва любопитни истории.

В началото на следващата седмицата „Антракт” ще ви покаже  уникални кадри от една от най-известните галерии за азиатско изкуство Арк Ейнджъл. В нея има предмети на 6000 години и съвременни художници,чиито картини притежават Бил Клинтън и Бил Гейтс.

Също така ще видите разговор с актрисата Евелина Борисова, която ще разкаже повече за атмосферата в Народния театър „Иван Вазов” след 10-ти ноември, за предизвестената смърт на българското кино през 90-те години на миналия век, за новите си филмови предизвикателства и живота й в Америка.

В сряда, 20 октомври, в рубриката „Преди и Сега” актьорът-музикант Стефан Вълдобрев ще се върне назад във времето, когато прави успешна музикална кариера. Как една автомобилна катастрофа променя пътя му в театъра и музиката, защо се записа да учи кинорежисура и кога ще гледаме неговия първи игрален филм като режисьор.  И още много интересни новини от света на културата ще разберете само от предаването „Антракт”.

Гледайте „Антракт” всеки делничен ден от 13.00 часа по PRO.BG и онлайн на www.probg.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.